klantenservice NGF

www.ngf.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij NGF
De Nederlandse Golf Federatie, beter bekend als NGF, begon in 1914 als het Nederlands Golf Comité. De NGF zet zich in voor alle amateur golfers van Nederland. Ook houdt de NGF zich bezig met de ontwikkeling van golf in Nederland. Dit doet de NGF al sinds na de eerste wereld oorlog, toen het eerste Nationaal Open Kampioenschap in golf werd georganiseerd. Dit is ook het moment waarop het Nederlands Golf Comité veranderde in de Nederlandse Golf Federatie, de NGF. Op dit moment is de voorzitter van de NGF Ronald Pfeiffer, deze functie bekleedt hij al sinds maart 2008. In maart 2008 nam hij het over van W.D. Maris. Het kantoor van de NGF zit gevestigd in Utrecht op de Burgemeester Verderlaan 17. Een streven van de NGF is er voor elke golfbaan, golfspeler en golfclub te zijn. Dit streven wilt de NGF bereiken door alle relevante partijen, zowel binnen en buiten de golfsfeer, samen te brengen. Zo kunnen zij samen werken en overleg voeren om zo elkaars belangen in acht te nemen en daarmee golf ook een evenwichtige plek te laten krijgen in de toekomst. De NGF vindt het dan ook erg belangrijk om er voor haar leden, de golfers, te zijn. De NGF klantenservice is dan ook gemakkelijk te bereiken. Contact met de NGF klantenservice kan telefonisch, via 030-242 63 70. Telefonisch contact met de NFG klantenservice kan elke werkdag, dus van maandag tot en met vrijdag, tijdens kantooruren. Ook kunt u contact opnemen met de NGF klantenservice via de email. Dit kan via golf@ngf.nl. Medewerkers van de NGF klantenservice zullen uw opmerking, klacht, tip of vraag proberen zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook via de post kan er contact opgenomen worden met de NGF klantenservice. Post kan gestuurd worden naar het volgende adres: Nederlandse Golf Federatie, Postbus 8585, 3503 RN te Utrecht. Ook kunt u de NGF klantenservice documenten faxen. Dit kan via het volgende faxnummer: 030-242 63 80. Een andere service die de NGF biedt voor haar leden is het GOLFjournaal. Dit is het blad van de NGF die tien keer per jaar uitkomt. Het blad bestaat al sinds 1991 en valt dus tien keer per jaar op de mat van de golfers die lid zijn van de NGF. Dit is niet het enige dat de NGF biedt aan haar leden. Getalenteerde golfspelers die lid zijn van de NGF kunnen door Golf Team Holland begeleid worden om hun overstap van het amateur golf naar het professioneel golf soepel te laten verlopen. Het Golf Team Holland is door de NGF opgezet, in samen werking met Van Lanschot Bankiers. Voor vragen over Golf Team Holland of over de NGF zelf kunt u bellen met de NGF klantenservice.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met NGF. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van NGF, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

In 1866 opende de eerste winkel van Perry Sport onder de naam Perry&Co....
uitgebreide informatie »
AktieSport is een winkel die zowel casual kleding als sportkleding en...
uitgebreide informatie »
Ongeveer twintig jaar geleden kreeg Nederland er een nieuwe sneaker...
uitgebreide informatie »
Divoza Horseworld is een winkel met een bijbehorende webshop die alles...
uitgebreide informatie »
PEC Zwolle is een Nederlandse profvoetbalclub uit Zwolle, die uitkomt in...
uitgebreide informatie »
Rumble is een winkel in Utrecht die allerlei producten aanbiedt op het...
uitgebreide informatie »

views

1899

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.