klantenservice Nationale BedrijvenGids

www.nationalebedrijvengids.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Nationale BedrijvenGids
De Nationale BedrijvenGids is een online bedrijvengids, actief in Nederland, met circa 2.100.000 miljoen bedrijven in de database. Met onze innovatieve zoekmachine technologie bieden we sinds 2006 onze bezoekers de nieuwste mogelijkheden van 'local search' aan. Naast het zoeken naar bedrijven, kan er ook gezocht worden naar specifieke producten, diensten, merken of meningen van andere gebruikers over een bepaald bedrijf. Alle adressen op de Nationale BedrijvenGids zijn afkomstig van MarktSelect, die de gegevens weer heeft verkregen van de Kamer Van Koophandel. De website van de Nationale BedrijvenGids wordt dagelijks door meer dan 15.000 unieke bezoekers bezocht, daarmee bereiken we in totaal zo'n 500.000 unieke bezoekers per maand. De bezoekers zijn zowel bedrijven als consumenten. De potentie van de Nationale BedrijvenGids is enorm: door ingenieuze SEO (Search Engine Optimization) staan onze vermeldingen erg hoog in Google waardoor het voor bedrijven erg interessant is om bij ons een betaalde vermelding aan te schaffen. Alle voordelen van een betaalde vermelding vindt u hier terug. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons door een e-mail te sturen naar info@nationalebedrijvengids.nl.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Nationale BedrijvenGids. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Nationale BedrijvenGids, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Gelanceerd in 2007, Teloos.com is al een toonaangevende site voor het...
uitgebreide informatie »
Het team achter WebwinkelsOverzicht.nl doet zijn uiterste best om u een...
uitgebreide informatie »

views

2728

rating

1/5

quality

0%

reactions

7

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Ik ben net gebeld door een zekere Marieke van de nationale bedrijvengids. Zij stelde mij een aantal vragen, gaf zelf antwoord en bedankte me toen en wenste me een prettige dag. Ik ben perplex, rare gang van zaken, ik heb geen antwoord gegeven en de hoorn op de haak gelegd. In ieder geval heb ik nergens ja opgezegd, maar wens wel verantwoording van jullie. Met vriendelijke groeten, Ineke de Wolf
ik vind het een schaande voor het bedrijfsleven om gebruik te maken van de beschikbare gegevens van alle ondernemers terwijl de gegevens van uw bedrijf helemaal niet transparent zijn voor diegenen die ongevraagd hun gegevens gepubliceerd vinden op de site van de nationale bedrijvengids. De cijfers die op uw site gepubliceerd staan bestaan niet. Ze worden door uw bedrijf uitgevonden. graag wil ik dat u onmiddelijk mijn gegevens verwijdert van uw site.
Net heeft er een meneer gebeld met vraag voor een extra vermelding. Ik heb liever helemaal geen extra vermelding. Voor ik het kon uitleggen kon de meneer mij niet meer horen en verbrak de verbinding. Hij heeft mij niet terug gebeld. 0224 571928. De boodschap is nu, gezien het rare en onprofessionele contact, dat ik alleen gebruik wil maken van de gratis vermelding.
ben net gebeld door jullie dat ik een abonnement zou hebben voor vermelding in de gids. Die heb ik niet. die bewuste meneer heeft op een slinkse manier door te roepen dat de verbinding weg valt ja laten zeggen en de verbinding verbroken. ik heb geen abonnement en ik wil er ook geen één. Tevens heb ik aangifte gedaan bij de politie van telefoon fraude. mvgr H. Sauer
Oplichters zijn dit waarschijnlijk uit groningen....bellen al jaren...ga je geld toch eerlijk verdienen!
Hallo, Aangezien de kosten € 0,80 stuur ik jullie een bericht, zouden jullie ons even terug kunnen bellen? want volgens mij kloppen de gegevens die jullie in het systeem hebben staan niet helemaal. ik wou dit aan de mevrouw zeggen die ik sprak "Jose van de bedrijvengids" maar die legde opeens neer terwijl ik zei dat ze nog even moest wachten. ons telefoonnummer is 0523-769036
Ik heb zojuist een klacht ingediend op klacht.nl Zie aldaar...

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.