klantenservice ML Tours

flyml.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij ML Tours
ML Tours is een online reisaanbieder van diverse reizen naar verschillende bestemmingen. U kunt uw bestelling en vertrekdata invullen op de website, waarna er een breed aanbod van beschikbare vakanties zal worden weergegeven. U kunt zowel uw vliegticket als u hotel boeken via ML Tours. ML Tours heeft een speciaal samenwerkingsverband met Corendon Airlines & Corendon Dutch Airlines. Hierdoor kan ML Tours scherpe prijzen hanteren. Corendon Airlines heeft 9 toestellen, die voorzien zijn van de meest innovatieve technische mogelijkheden. De toestellen voldoen tevens aan hoge veiligheidseisen. Alleen ervaren piloten en getraind personeel mag op de vluchten van Corendon werkzaam zijn. Corendon Dutch Airlines is sinds 2011 de Nederlandse luchtvaartmaatschappij van Corendon. Dutch Airlines vliegt voornamelijk langs en rondom de Middellandse Zee. ML Tours is voornamelijk in het midden van Europa gevestigd. ML Tours heeft veel vestigingen in Nederland, maar ook enkele in Belgiƫ en een vestiging in Luxemburg. De reizen die ML Tours aanbiedt, hebben echter wereldwijde bestemmingen. ML Tours is op verschillende manieren te bereiken. U kunt telefonisch contact opnemen met ML Tours door het nummer 020-7220722 te gebruiken. Dit nummer is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09:30 en 18:00 en op zaterdag van 11:00 uur tot 17:00 uur. Daarnaast is er een speciaal nummer voor noodgevallen, 06-14860114. Ook kunt u ML Tours een faxbericht sturen. Dit kan naar het nummer 035-8887100. Mocht u het kantoor willen mailen, is dit ook een optie. U kunt een mail sturen naar customercare@flyml.nl. Voor de ondersteuning van agenten kunt u een mail sturen naar agents@flyml.nl. Mocht u interesse hebben in een vacature of een baan bij ML Tours, kunt u mailen naar werkenbij@flyml.nl. Daarnaast is de juridische afdeling bereikbaar via het mailadres klachten@flym.nl. Indien u een vraag heeft over marketing of communicatie, kunt u mailen naar marketing@flyml.nl. De klantenservice van ML Tours is tevens actief op Facebook en Twitter, waar u dan ook uw vragen kunt stellen. Daarnaast is er een speciaal Whatsapp nummer, waaraan u ook diverse vragen kunt stellen. Indien u 0685339679 toevoegt aan uw contacten, kunt u daarna appen met de klantenservice van ML Tours. Het bezoekadres is de Vertrekpassage 3, 1118 AP Schiphol. Mocht u ML Tours per post willen contacteren, kunt u uw brief adresseren aan ML Tours, Postbus 43, 3755 ZG Emmen.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met ML Tours. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van ML Tours, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

TUIfly Klantenservice. TUIfly is een Duitse luchtvaartmaatschappij die...
uitgebreide informatie »

TUI

TUI Nederland Klantenservice. TUI Nederland is de marktleider in de...
uitgebreide informatie »
Kras is een Nederlandse reisorganisatie en is begonnen in 1992 als...
uitgebreide informatie »
Ebookers Klantenservice. Ebookers is een bedrijf dat zich bezighoudt...
uitgebreide informatie »
Arke Klantenservice. Arke is een Nederlandse reisorganisatie die is...
uitgebreide informatie »
Sudtours is opgericht als familiebedrijf in 1981. Het bedrijf werd later...
uitgebreide informatie »

views

492

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.