klantenservice MKB

www.mkb.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij MKB
De Koninklijke Vereniging Midden- En Klein Bedrijf Nederland is voor een kansrijk ondernemersklimaat en is uitgegroeid tot de grootste ondernemersorganisatie van Nederland. De MKB vertegenwoordigt dan ook 120 brancheorganisaties, 250 lokale ondernemersverenigingen en duizenden rechtstreeks aangesloten ondernemers. De MKB bestaat officieel sinds 1995, maar had al meerdere voorgangers, waarvan de eerste in 1902. De MKB is actief op Europees en landelijk niveau in zowel steden als regio’s. Daarnaast is de MKB opgebouwd uit clusters. Deze zijn zakelijke dienstverlening, detailhandel, zorg en publieke dienstverlening, industrie en bouw en vrije tijd en zakelijke gastvrijheid. De MKB kenmerkt zicht door doelgerichte lobby en dienstverlening, kennis van de dagelijkse ondernemerspraktijk en een ijzersterk organisatievermogen. De klanten zijn dus ook erg belangrijk voor de MKB en daarom hebben ze hun MKB klantenservice geoptimaliseerd. Omdat de MKB deze diensten speciaal voor de klant heeft ontwikkeld, staat hun klantenservice dus ook hoog bij hen in het vaandel. Ten eerste is er daarom de Veelgestelde vragen sectie. Voordat u gebruik maakt van de MKB klantenservice, kunt u eerst een kijkje nemen bij deze vragen. Zo worden de vragen behandeld over het magazine Ondernemen!, adreswijzigingen, vragen over het stoppen van uw lidmaatschap of waarom de merknaam MKB-Nederland is. Vindt u hier niet het antwoord op uw vraag? U kunt dan het contactformulier invullen om een antwoord op uw vraag te krijgen. U kunt natuurlijk ook gewoon een e-mail sturen naar de MKB klantenservice indien u dit prettiger vindt. In dit geval stuurt u een e-mail naar bureau@mkb.nl. Daarnaast kan het ook zo zijn dat u liever iemand persoonlijk spreekt. Is over de telefoon genoeg voor u, dan kunt u bellen naar 070 – 349 09 09. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u belangrijke documenten door moet faxen. In dit geval kunt u gebruik maken van het fax nummer 070 – 349 09 08. U kunt ook een bezoekje brengen aan het hoofdkantoor. Dit doet u op de Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV, Den Haag. Let echter op als u een brief aan de MKB klantenservice wil sturen: dit is een ander adres! U kunt dit doen op Postbus 93002, 2509 AA, Den Haag. Tenslotte kunt u de MKB klantenservice ook op LinkedIN en Twitter vinden via @MKBNL.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met MKB. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van MKB, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Kamer van Koophandel (afkorting: KvK) is een instelling van en voor het...
uitgebreide informatie »

views

827

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.