klantenservice MFAS

www.mfas.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij MFAS
MFAS staat voor Meijer Fiscale Adviessystemen. De basis voor MFAS is gelegd in 1985, toen de heer Meijer de opdracht kreeg om een lijst te maken voor het genereren van werk uit accountantsdossiers. Hij maakte een tool, die hij later introduceerde bij Ernst & Young. Hierop volgde de oprichting van MFAS in 1994. De producten die bij MFAS worden gevoerd zijn het Belastingadviesprogramma en F2Optimaal. Sinds 2003 is het programma F2Optimaal onderdeel geworden van het Belastingadviesprogramma. De naam van het Belastingadviesprogramma werd in 2012 gewijzigd in de naam MFAS. MFAS is een programma dat wordt gebruikt door financiële instellingen. Het is mogelijk om binnen het programma snel informatie op te zoeken en om cliënten snel advies te kunnen geven over de mogelijkheden die zij hebben. U kunt zich aansluiten bij MFAS door een abonnement af te sluiten. Indien u een abonnement heeft, ontvangt u tevens een wekelijkse nieuwsbrief. Daarnaast biedt de organisatie cursussen en modelovereenkomsten aan. De organisatie kan u tevens van dienst zijn door de beschikbaarheid van een aantal rekenmodellen, wetteksten uitspraken en Besluiten van de Minister van Financiën. Alle relevante informatie is opgeslagen in het programma van MFAS, waardoor u makkelijk toegang heeft tot alle vraagstukken die u nodig heeft. MFAS is beschikbaar voor kleine en grote bedrijven. Daarnaast is MFAS wenselijk voor accountants, belastingadviseurs en financiële planners. MFAS is op verschillende manieren te bereiken. Op de website van MFAS vindt u een contactformulier, waardoor u snel in contact kunt komen met de organisatie. Indien u gebruik maakt van het online contactformulier, dient u verschillende gegevens achter te laten. U dient de volgende velden in te vullen: Aanhef, Voorletters, Achternaam, Postcode, Adres, Plaats, Telefoon, E-mail en de Beveiligingscode. Indien u de gegevens invult en het formulier verstuurt, zal de organisatie zo snel mogelijk contact met u opnemen. MFAS is gevestigd in Noordwijk aan de Keyserswey 51A. Mocht u het kantoor telefonisch willen benaderen, kunt u hiervoor het volgende nummer gebruiken: 071-5190064. Daarnaast kunt u MFAS een e-mail sturen. U kunt uw bericht versturen naar info@mfas.nl. Indien u het kantoor wilt aanschrijven, is dit ook mogelijk. U kunt uw brief adresseren aan Meijer Fiscale Adviessystemen BV, Postbus 1013, 2340 BA Oegstgeest.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met MFAS. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van MFAS, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

IAB

IAB Klantenservice Het IAB, oftewel het Interactive Advertising...
uitgebreide informatie »
Bedrijfsadvies op Maat Klantenservice Bij Bedrijfsadvies op Maat...
uitgebreide informatie »
De Executive Mobility Group is opgericht door Nino Nelissen. Voordat...
uitgebreide informatie »
McKinsey & Company is een van oorsprong Amerikaans consultancy bureau,...
uitgebreide informatie »
Key Result biedt u een breed aanbod op het gebied van projectmanagement...
uitgebreide informatie »

LHC

LHC Consulting is een adviesbureau met een duidelijke supply chain...
uitgebreide informatie »

views

1023

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.