klantenservice Metro

www.metronieuws.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Metro
Metro is een gratis dagblad op tabloidformaat dat wordt uitgegeven door Metro Holland. Metro verschijnt van maandag tot en met vrijdag in een oplage van 505.105 exemplaren (bron HOI 2009). Hiermee worden dagelijks gemiddeld 1.833.000 lezers bereikt en is Metro het tweede landelijke dagblad en grootste gratis dagblad van Nederland. Onder 20- tot 49-jarigen is Metro de meest gelezen krant van Nederland.[bron?] Metro wordt gratis verspreid via onder andere NS-stations, metrostations, postkantoren, Super de Boer-supermarkten, stadsdeelkantoren, bibliotheken, Q-Park parkeergarages, universiteiten en scholen. Metro internationaal wordt uitgegeven in 71 edities, 19 landen en 18 talen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Aziƫ. De enige inkomsten die Metro vergaart zijn advertentie-inkomsten. Om de kosten te drukken werd in het begin veelal gebruikgemaakt van kopij van het ANP en andere persbureaus. De redactie, die in Amsterdam is gevestigd, kon hierdoor in het begin vrij klein blijven, maar werd later mondjesmaat uitgebreid. Dat resulteert erin dat inmiddels de inhoud van Metro voor zo'n 70 procent uit eigen nieuwsgaring bestaat.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Metro. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Metro, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Het AD, ofwel Algemeen Dagblad is een Nederlands dagblad. Het wordt...
uitgebreide informatie »
De Telegraaf is een Nederlands nieuwsdagblad dat zes keer per week als...
uitgebreide informatie »
De Volkskrant is een kwaliteitskrant. Sinds 1919 voorziet de Volkskrant...
uitgebreide informatie »
Het Dagblad van het Noorden is een dagblad dat verschijnt in de...
uitgebreide informatie »
Het Eindhovens Dagblad is een van de meest bekende regionale dagbladen...
uitgebreide informatie »
Het dagblad De Stentor is een Nederlandse regionale krant met een...
uitgebreide informatie »

views

2478

rating

2/5

quality

0%

reactions

2

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Het station Voorweg Laag in Zoetermeer (HTM lijn) heeft sinds december 2016 geen metro krantenstandaard meer en derhalve liggen hier geen metrokranten meer voor de reizigers. Kan dat hersteld worden ajb.
Ik heb in de metro meegedaan met een zweedse prijspuzzel Op nummer 0909-5050326 . Ik wil de uitslag inspreken maar lukt niet. heb het twee keer op mijn mobiel en huistelefoon geprobeerd. Krijg wel antwoordapparaat en en druk op code 2 en vermeld dan antwoord maar lukt helaas niet. Ik heb erna contact gezocht met jullie op 1884 maar word met de telegraaf doorverbonden. Ook hetzelfde op nummer 088-8248242. Spreek gewoon mijn postcode en huisnummer in. maar computer kan er niets mee. Heel vermoeiend. Kunt u mij misschien hiermee helpen? Alvast dank voor uw moeite en met vriendelijke groet, Heleen van Kooten de Jong.

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.