klantenservice McKinsey

www.mckinsey.com

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij McKinsey
McKinsey & Company is een van oorsprong Amerikaans consultancy bureau, dat zich focust op de strategische vraagstukken van organisaties. Wereldwijd heeft Mckinsey circa 7.500 consultants verspreid over 90 vestigingen in 51 landen. McKinsey geldt als een populaire werkgever onder MBA afgestudeerden in de Verenigde Staten en geniet prestige door haar klantenkring van grote bedrijven. McKinsey & Company werd in 1926 in Chicago opgericht door James McKinsey, hoogleraar accounting aan de University of Chicago. Destijds golden de "management ingenieurs" als experts op het gebied van efficiency, maar McKinsey verstrekte advies over de strategie van bedrijven. In 1935 werd Marshall Field’s een cliënt van het bedrijf. Marshall haalde McKinsey over om CEO bij hen te worden. In 1937 overleed hij onverwacht in Chicago. Marvin Bower, die sinds 1933 deel uitmaakt van het bedrijf, volgde hem op. Tegen de tijd dat Bower het bedrijf verliet kon het zich verheugen op een prominente positie in advieswezen. Bower heeft veel principes vastgelegd die heden ten dage nog van toepassing zijn. Bij de dood van oprichter McKinsey in 1937 werd de vestiging in Chicago en New York opgesplitst. Die in Chicago ging verder onder leiding van een andere partner van het eerste uur; Andrew Thomas Kearney. Deze startte vanuit het kantoor in Chicago het huidige A.T. Kearney. In 1939 heeft Bower met behulp van de partners uit New York het bedrijf heropgericht en noemde het McKinsey & Company.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met McKinsey. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van McKinsey, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

IAB

IAB Klantenservice Het IAB, oftewel het Interactive Advertising...
uitgebreide informatie »
MFAS staat voor Meijer Fiscale Adviessystemen. De basis voor MFAS is...
uitgebreide informatie »
Bedrijfsadvies op Maat Klantenservice Bij Bedrijfsadvies op Maat...
uitgebreide informatie »
De Executive Mobility Group is opgericht door Nino Nelissen. Voordat...
uitgebreide informatie »
Key Result biedt u een breed aanbod op het gebied van projectmanagement...
uitgebreide informatie »

LHC

LHC Consulting is een adviesbureau met een duidelijke supply chain...
uitgebreide informatie »

views

978

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.