Mazda

www.mazda.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Mazda
Mazda is een automerk dat door het Japanse Mazda Motor Corporation wordt geproduceerd. De eerste personenauto kwam in 1960. Dit model, de R-360 Coupé, was een kleine tweezitter met een 356 cc-motortje met luchtkoeling dat 16 pk leverde en een topsnelheid had van 90 km/h. Een kleine 23.000 stuks werden er gebouwd. In 1962 kwam de P-360 Carol, als 2- en 4-deurs-sedan. Van alle in Japan verkochte sedans was 67% in dat jaar een Mazda.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Mazda. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Mazda, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Mercedes is een Duits automerk, voortgekomen uit Daimler en in 1926...
uitgebreide informatie »
FIAT, geschreven in hoofdletters, staat voor Fabbrica Italiana...
uitgebreide informatie »
Cadillac is wereldwijd een van de oudste automerken ter wereld. Cadillac...
uitgebreide informatie »
Peugeot is een Frans automerk van PSA Peugeot Citroën en ook de naam van...
uitgebreide informatie »
Ford is een bekend automerk uit Amerika. Auto’s van het merk Ford word...
uitgebreide informatie »
Volvo Car Corporation (Zweeds:Volvo Personvagnar AB) is een Zweeds...
uitgebreide informatie »

views

2557

rating

1/5

quality

0%

reactions

2

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

1 keer een Mazda maar nooit meer een Mazda ongeveer 1 jaar geleden heb ik zakelijk 42000 euro geïnvesteerd in een nieuwe Mazda 6 ik rij per jaar ongeveer 85000 km Na dat de auto al een paar maal terug is geweest na de garage sensor hier en daar deed zich 3 weken geleden een probleem voor er gingen 2 lampjes branden gelijk mijn garage gebeld van willigen deze adviseerde morgens langs te komen en dan hangen wij hem aan de computer en dan zien we zo wat er aan de hand is s morgens aan de computer gehangen antwoord we kunnen niks vinden maar we hebben lampjes uitgezet oke ik reed weg 10 km verder alle lampje branden weer Weer gebeld oke breng hem dinsdag maar weer zo gezegd zo gedaan ik kreeg een hyunda i20 mee we bellen nog inmiddels verschillende keren gebeld al 3 weken aan stuk en nu afgelopen vrijdag om half 4 eindelijk telefoon Henk chef werkplaats we hebben het gevonden de turbo is de boosdoener maar het gaat nog wel even duren we bellen maandag wel vandaag was het woensdag half 3 nog steeds niks gehoord van Henk dus toch maar weer bellen antwoord o je belt voor je auto ja effe kijken het onderdeel komt waarschijnlijk 11 juli binnen dan is hij al 5 weken weg ik ga volgende week op vakantie met 4 volwassen met een i20 echt prima service Mazda nieuwe auto in de garantie en voor een turbo hebben jullie 5 en een halve week nodig Dus nooit maar ook nooit geen Mazda meer ik verheug er mij nu al op dat ik volgend jaar weer een nieuwe auto kan uitzoeken na 20 jaar Toyota te hebben gereden ga ik maar snel weer terug en betaal graag 25% bijtelling gr Eric Kessels 0620351157
Het gaat over Mazda 3 2016 Onderdeel instaplijsten met verlichting die zijn verkrijgbaar voor cx3 en de mazda6 aangezien je dat apart er bij moet bestellen en het niet van de fabriek er op zit vind ik het jammer dat het voor mijn auto er niet is Hoogachtend A Koster

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.