klantenservice Lucas Bol

www.lucasbol.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Lucas Bol
Lucas Bols heeft een speciale plek gemaakt om de Cocktail en Genever Experience te beleven. Dit pand is gevestigd in de buurt van het Amsterdamse Museumplein. In het House of Bols worden verschillende excursies en activiteiten georganiseerd, waardoor mensen elkaar op een interactieve manier kunnen leren kennen en kunnen leren hoe zij de beste cocktails maken. Dit doen zij in de Bols Bartending Academy. Daarnaast wordt er een rondleiding gegeven en maken de bezoekers kennis met het oudste gedistilleerde merk ter wereld. Het merk bestaat al sinds 1575 in Amsterdam. The House of Bols is geopend van maandag tot en met donderdag van 12:00 uur tot 17:30 uur. Op vrijdag is Lucas Bols geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdag van 12:00 uur tot 19:00 uur. De kosten voor een bezoek aan The House of Bols zijn €14,50 per persoon. Hiervoor krijgen de bezoekers een ticket en een gratis cocktail naar keuze in de Spiegelbar. Op elke vrijdag krijgen de bezoekers korting op de tickets. Indien u na 17:00 uur op vrijdag naar binnen gaat bij The House of Bolls, krijgt u €5,- korting op het ticket. Ook krijgt u daarvoor een gratis cocktail. De bar sluit een half uur na sluitingstijd. The House of Bols heeft de Dutch Design Award ontvangen voor de organisatie van diverse feesten en partijen. De House of Bols is af te huren voor exclusieve feesten, die geheel worden verzorgd door de medewerkers van Lucas Bols. Het hoofdkantoor van Lucas Bols is gevestigd aan de Paulus Potterstraat 14, 1071 CZ in Amsterdam. U kunt dit kantoor telefonisch benaderen door het nummer +31(0)205708575 te gebruiken. Mocht u het kantoor willen aanschrijven, kunt u voornoemd adres hiervoor gebruiken. Het House of Bols is een speciale vestiging van Bols. Ook dit pand is gevestigd aan de Paulus Potterstraat 14, 1071 CZ Amsterdam. Het House of Bols is tevens te bereiken via de email. U kunt uw bericht sturen aan info@houseofbols.com. Dit mailadres kan ook worden gebruikt voor het maken van reserveringen in The House of Bols. Lucas Bols is tevens actief op de sociale media. Mocht u vragen hebben over het bedrijf, een bezoek aan The House of Bols of wilt u een evenement organiseren, kunt u dit ook via Facebook of Twitter vragen. U kunt uw vragen stellen via: https://www.facebook.com/HouseOfBols en Twitter: https://twitter.com/HouseOfBolsNL. Lucas Bols is tevens actief op Instagram. Hier kunt u op de hoogte blijven van alle evenementen die worden georganiseerd door Lucas Bols.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Lucas Bol. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Lucas Bol, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

990

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.