klantenservice Lagerwey Wind

www.lagerweywind.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Lagerwey Wind
Lagerwey Wind Lagerwey Wind is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van windturbines. Lagerwey Wind is de opvolger van het bedrijf Lagerwey BV, dat in het jaar 2003 failliet ging. Het bedrijf werd in 1979 opgericht door Henk Lagerweij. Lagerwij experimenteerde rond de oliecrisis van 1973 met een zelfgebouwde windturbine met een vermogen van 2.2 kW. De mast die hij hiervoor gebruikte was toen een oude boomstronk. Na hier een aantal jaar mee te hebben ge├źxperimenteerd, leidde dit in 1979 tot de oprichting van het bedrijf Lagerwey van der Loenhorst. Het eerste product dat zij ontwierpen en produceerden was een windturbine van 10 kW. Langzaam aan werd het aantal kW opgevoerd en in 1986 werd een tweebladige turbine van 75 kW ge├»ntroduceerd. Deze turbine is in het hedendaagse Nederlandse beeld nog steeds veelvoudig te zien. Voornamelijk bij de Nederlandse boeren is dit een er populaire windturbine, waar via de Lagerwey Wind Klantenservice meer informatie over kan worden ingewonnen. Bedrijfsleven In 1996 werd de 750 kW-turbine ook interessant voor energiebedrijven. Lagerwey boekte toen ook verkoopsuccessen in India en Japan. In 1998 nam Lagerwey het failliete bedrijf Windmaster over en noemde zich vanaf dat moment Lagerwey the Windmaster. In 2000 presenteerde Lagerwey samen met Nuon een kleine stadsturbine, de Tulipo. 6 van deze windturbines stonden bovendien tijdens de Expo 2000 in Hannover op het dak van het Nederlandse Paviljoen. Lagerwey Wind In 2003 ging Lagerwey dus failliet doordat het de concurrentie met andere windturbineproducenten niet meer aankon. De groei in omvang van windmolenparken en de daarbij stijgende investeringskosten werd Lagerwey teveel. De grote direct drive windturbines werden toen overgenomen door het nieuwe Nederlandse bedrijf Emergya Wind Technologies. Ook het Nederlandse bedrijf Wind Energy Solutions heeft toen een deel van de middelgrote windturbines overnemen. In november 2006 besloot Henk Lagerweij om samen met drie compagnons Lagerwey Wind op te richten. Lagerwey Wind is gespecialiseerd in het leveren van turbineontwerpen in de vorm van licenties, maar ook in de vorm van complete turbines. Een veelvoorkomende windturbine die zij ontwerpen is bijvoorbeeld de L82-2MW machine. Deze windturbine heeft een vermogen van 2 MW en een rotor diameter van 82 meter.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Lagerwey Wind. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Lagerwey Wind, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

views

1119

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.