klantenservice Kras

www.kras.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Kras
Kras is een Nederlandse reisorganisatie en is begonnen in 1992 als lijndienst met paard en wagen van Ammerzoden naar ’s-Hertogenbosch. Eind jaren veertig specialiseerde Kras zich op groepsvervoer, georganiseerde uitstapjes en dagtochten. In de tweede helft van de jaren zestig ging Kras zich op andere disciplines richten. De interesse in groepsvervoer daalde namelijk, vanwege maatschappelijke en economische veranderingen. Kras ging zich richten op meerdaagse touringcarreizen en dat bleek een groot succes. In 1969 begon Kras in samenwerking met de katholieke ouderenbonden (KBO), de uitvoering van speciale reizen voor senioren. In 1983 is de bedrijfsstructuur drastisch gewijzigd. Het productaanbod van Kras werd uitgebreider en er werd toegespitst op verschillende doelgroepen. Ook werden reizen zonder tussenkomst van een reisbureau verkocht. Kras biedt verschillende reizen aan en is gespecialiseerd in, auto-, bus- fiets,- en groepsrondreizen en vaarvakanties. Onder Kras valt ook het merk Goed Idee Reizen. Deze organisatie richt zich op mensen die vanuit een christelijk geloof willen reizen. Voor vragen over het reisaanbod van Kras of het boeken/wijzigen van een reis kunt u bellen naar het nummer: 0900-9697. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot er met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 en 17.00 uur. In januari en februari is Kras op zondag te bereiken tussen 09.00 en 13.00 uur. Vragen kunnen ook gesteld worden via het vragenformulier op de website. Binnen twee werkdagen krijgt u per e-mail antwoord. Voor overige informatie is het mogelijk om Kras een email te sturen naar info@kras.nl. Het hoofdkantoor van Kras is gevestigd op Bernseweg 22a te Ammerzoden. Heeft u een klacht of een opmerking maak deze dan direct kenbaar bij de accommodatie of reisleider. Klachten tijdens uw reis proberen wij meteen op te lossen. Als de klacht ter plaatse niet kan worden opgelost dan kan u contact opnemen met het nummer: 0735999888. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Als de klacht niet wordt opgelost naar tevredenheid dan kunt u een klacht achteraf indienen. Dit dient binnen een maand na afloop van de reis schriftelijk te worden gedaan. De klacht moet vergezeld zijn met een kopie van het ter plaatse ingediende klachtenformulier, ter attentie van de afdeling Klantenservice. Het postadres is: Kras Klantenservice Bernseweg 22a 5324 JW Ammerzoden.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Kras. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Kras, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

TUIfly Klantenservice. TUIfly is een Duitse luchtvaartmaatschappij die...
uitgebreide informatie »

TUI

TUI Nederland Klantenservice. TUI Nederland is de marktleider in de...
uitgebreide informatie »
Ebookers Klantenservice. Ebookers is een bedrijf dat zich bezighoudt...
uitgebreide informatie »
Arke Klantenservice. Arke is een Nederlandse reisorganisatie die is...
uitgebreide informatie »
Sudtours is opgericht als familiebedrijf in 1981. Het bedrijf werd later...
uitgebreide informatie »
Sunweb Klantenservice. Sunweb is een reisorganisatie die sinds 2000...
uitgebreide informatie »

views

3117

rating

1/5

quality

0%

reactions

1

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

...KRAS is begonnen in 1992 als lijndienst met paard en wagen...

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.