klantenservice KPN

www.kpn.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij KPN

Of u nu klant bent of niet, de kans is groot dat u vroeg of laat het telefoonnummer van KPN nodig hebt. Hoe komt u daaraan? Als u klant bent, is het misschien te vinden op correspondentie. De hierop aangegeven nummers kloppen echter niet altijd. Bovendien wordt het telefoonnummer van KPN steeds minder vaak aangegeven en ziet u vaker een e-mailadres.

Informatie KPN Klantenservice

En als u geen klant bij KPN bent, dan kan het nog lastiger zijn. Gelukkig zijn er oplossingen die het vinden van het nummer van KPN een stuk makkelijker maken. En daarvoor hoeft u maar één nummer bij uw telefoon te bewaren: 0906-8444 van NL Contact. NL Contact heeft een actueel overzicht van alle belangrijke telefoonnummers, speciaal voor u.

Telefoonnummer KPN opzoeken

Dankzij NL Contact hoeft u niet meer allerlei nummers op te zoeken. Wij beschikken over een database die altijd up-to-date is en de nummers biedt van grote bedrijven als KPN, maar ook bijvoorbeeld Vodafone, Ziggo of Telfort. Doordat we deze database elke dag bijwerken, kunnen we u altijd voorzien van het juiste nummer.
Het enige dat u hoeft te doen is ons te bellen op 0906-8444. Wij zullen dan het telefoonnummer van KPN opzoeken en dat aan u doorgeven. Bovendien kunnen we deze informatie ook nog naar u versturen in een sms'je. Ook kunnen we uw gesprek doorverbinden met het juiste nummer. Dan heeft u er zelf helemaal geen werk meer van.

Informeren naar een KPN storing

Hoewel de dienstverlening van NL Contact in de eerste instantie gewoon heel handig is, kan het ook van pas komen in een probleemsituatie. Misschien heeft u te maken met een KPN storing, waardoor u bepaalde telefoonnummers niet via internet kunt opzoeken. NL Contact is ook dan bereikbaar en kan u van de benodigde nummers voorzien.
En natuurlijk geldt dat ook als u als klant wilt informeren naar een KPN storing. Als u dan niet uw hele administratie door wilt worstelen om het juiste telefoonnummer te vinden, dan bieden wij uitkomst. U hoeft alleen maar 0906-8444 te bellen en wij zorgen ervoor dat u het juiste nummer ontvangt of we verbinden u er direct mee door.

De voordelen van NL Contact

De dienstverlening van NL Contact biedt talloze voordelen. In de eerste plaats is het natuurlijk gewoon heel gemakkelijk. U hoeft geen administratie meer bij te houden van allerlei telefoonnummers, maar kunt gewoon één nummer onthouden voor al uw vragen. Het maakt voor ons niet uit wie u wilt bellen, wij hebben de nummers van alle belangrijke bedrijven.
Daarnaast biedt NL Contact handige mogelijkheden voor iedereen. We kunnen u alleen het nummer doorgeven, we kunnen het naar u toesturen in een gratis sms'je, zodat u het op een ander moment kunt gebruiken en we kunnen u direct doorverbinden met het juiste nummer, zodat u uw zaken meteen kunt afhandelen.

Kies voor NL Contact

Wilt u snel contact met een bedrijf, bijvoorbeeld KPN? Dan kunt u gebruik maken van de dienstverlening van KPN. Wij helpen u snel en goed, zodat u niet zelf steeds op zoek hoeft te gaan naar de juiste nummers van bedrijven, organisaties en instanties. Wij zorgen ervoor dat u altijd direct het juiste nummer heeft, zodat u snel verder geholpen kunt worden.

En wilt u het uzelf helemaal gemakkelijk maken? Dan hoeft u alleen maar ons nummer te onthouden. Onze informatiedienst verbindt u graag meteen door met het bedrijf dat u zoekt. Zo hoeft u geen extra nummers te onthouden en kunt u snel uw zaken regelen en uw tijd verder besteden aan wat u belangrijk vindt!

KPN, voluit Koninklijke KPN N.V., is een telecommunicatie dienstverlener. Als één van de grootste Nederlandse ondernemingen levert KPN telecommunicatie- en ICT-diensten, zowel zakelijk als particulier. KPN biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, Internet en (digitale) televisieabonnementen. Voor zakelijke klanten verzorgt KPN veelal complete telecommunicatie- en ICT-oplossingen. KPN werkt wereldwijd samen met andere netwerkdiensten en biedt netwerkdiensten aan andere operators. KPN is dus ook op de internationale telecommunicatiemarkt actief.

Persoonlijk, eenvoud en vertrouwen; dat zijn de kernwaarden van KPN. Om het persoonlijke karakter van ons bedrijf te benadrukken, is het nodig dat iedere medewerker bereikbaar, toegankelijk, eerlijk, open en duidelijk is tegen al onze relaties. Bovendien wordt heel veel tijd en aandacht besteed om energiek, sympathiek en maatschappelijk betrokken te werken. KPN staat voor een helder en eenvoudig aanbod aan de klant met een optimale service. Dit vraagt om een eenvoudig ingerichte organisatie, die snel en flexibel is en waar de mensen passie voor de klant hebben. Intern wordt misschien onderscheid gemaakt tussen Consumentenmarkt, Zakelijke Markt, Corporate Market, Wholesale en Mobile International, maar naar buiten toe vormen zij één KPN. De klanten van KPN moeten vertrouwen hebben in de diensten die zij aanbieden. Klanttevredenheid heeft KPN derhalve hoog in het vaandel staan.

De KPN Klantenservice staat graag tot uw beschikking. Dit doen zij op de eerste plaats via een zorgvuldig onderhouden website www.kpn.com. Op deze website kunt u veel informatie, antwoorden op veelgestelde vragen en handleidingen vinden. In de meeste gevallen kunt u alles direct zelf online regelen. Mocht u er toch niet uitkomen, dan kunt u altijd contact opnemen met de telefonische klantenservice van KPN. Deze klantenservice is uitstekend bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Voor de klantenservice van KPN belt u met 0906-8444. Onze telefoniste schakelt u direct door met de juiste afdeling. Klantenservice KPN belt u eenvoudig met 0906-8444.

Openingstijden KPN

De klantenservice van KPN heeft de volgende openingstijden:

  • Maandag 24 uur geopend
  • Dinsdag 24 uur geopend
  • Woensdag 24 uur geopend
  • Donderdag 24 uur geopend
  • Vrijdag 24 uur geopend
  • Zaterdag 24 uur geopend
  • Zondag 24 uur geopend

KPN bezit ook eigen winkelketens: de KPN-winkels, HI en Telfortwinkels. Wilt u dus rechtstreeks contact met één van de gespecialiseerde medewerkers van KPN, loop dan rustig langs in één van de vestigingen. Deze winkels vindt u gegarandeerd dichtbij. Op de website kunt u middels uw postcode de dichtstbijzijnde vestiging op zoeken. De winkelmedewerkers staan u graag te woord en nemen de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Ook dat is de KPN Klantenservice.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met KPN. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van KPN, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Euphony is een Belgisch-Nederlands bedrijf dat onder meer...
uitgebreide informatie »
The Phone House Nederland is onderdeel van het Britse beursgenoteerde...
uitgebreide informatie »
ZeelandNet is de grootste internetprovider van Zeeland. ZeelandNet...
uitgebreide informatie »
Orange is een wereldwijde aanbieder van mobiele telefonie. Sinds Orange...
uitgebreide informatie »

Tele2 is een van oorsprong Zweedse telecom aanbieder en levert zowel...

uitgebreide informatie »
BelCompany is een winkelketen die zich richt op de verkoop van mobiele...
uitgebreide informatie »

views

1760

rating

1/5

quality

14%

reactions

7

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Beste heer,mevrouw ik ben niet tevreden over de diensten wij hadden afgesproken dat de facturen per mail toegezonden worden naar administratie@tcz.nu Nu krijg ik te horen dat je zelf moet inloggen met het mail adres wat aangemaakt is het hele spul werkt nog niet omdat er nog een kabel getrokken moet worden mijn vraag is alsnog wilt u de factuur alsnog per mail sturen NL30 INGB 0000 3980 53 Ten name van KPN BV Omschrijving 44103995 Betreft factuur d.d. 06-09 -2014 incl. 6,46 BTW KPN Internet dit is omdat wij een bedrijf zijn die de kosten betalen voor de directeur graag een bevestiging
Ik heb probleem met contact telefoon de lijn altijd bezet kan ik weten waar de problemen ,En kan ik niet aan jullie bellen . gr waaly waaly@live.nl
Ik heb uw brief ontvangen betreft mijn abonnement, dat niet verandert is ,maar waar ik voor een jaar 10Euro korting krijg. Waarom een nieuwe modem? Volgens mij voldoet deze die ik nu heb nog! Vriendelijke. Groet F.B Deledda
Ik moet heel lange wachten bellen cost 70 cent plus plus .. Niet leuk . Ik heb problem met mij ruiter mijn modem diet het niet gied en breakt steeds signaal , dus slegt internet ik denk ga ik het opzegen als niemand komt met hulp met niew modem asn ons huis te plaatsen . Willen jullie graag helpen ? Ik ben klant lange tijd .Y.EShkol Haarlemmer straat 64 . Postcode 1013ET Amsterdam Bell mijn graag 06425.427.34.
jullie zijn een stel hoerenkinderen, stel lafaarden en oplichters!
Waardeloos, wil in contact komen met de verkoop via het nummer. Is 80 cent per minut en het doorverbinden was in gesprek.
Ben al uren bezig om contact te zoeken met de klantenservice , maar dit schijnt onmogelijk te zijn. Dit noem ik geen goede service, mijn tv ontvanger doet het niet.

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.