klantenservice Klantenservice

www.deklantenservice.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Klantenservice
Klantenservice (ook aftersales, customer service of customer operations genoemd) kan naar twee zaken verwijzen: een bedrijfsproces en een afdeling van een organisatie. In beide gevallen gaat het om het onderhouden van een relatie met de klant, maar klantenservice als bedrijfsproces is iets wat elke medewerker aangaat die contact kan hebben met potentiƫle klanten, terwijl een afdeling klantenservice alleen de medewerkers omvat die zich voornamelijk op dit contact richten.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Klantenservice. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Klantenservice, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Kilroy.nl bestaat sinds eind 2000 en is een initiatief van Uitgeverij...
uitgebreide informatie »

views

3167

rating

2/5

quality

0%

reactions

9

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

ik heb hem pas gekocht en hij doet het niet
mij pakketje is besteld voor 30-12 hoezo heb ik het nog steeds niet binnen
Hallo, Het lukt al een paar dagen niet om in te loggen via digi-d. Ik wil namelijk de zorgverzekering van mijn dochter wijzigen. Haar relatienummer is 506126188. Ik wil het wijzigen naar aanvullen * (1 ster i.p.v. 2) en toevoegen tandartsverzekering * (1 ster). Graag uw reactie en bevestiging dat deze wijziging bij deze is gedaan! (daalder@xs4all.nl). Dank, Marjon Daalder
topie
goedemorgen, ik heb U op 15 december 2014 een reactie gestuurd en geen response. ik probeer het nog maar eens en ben benieuwd of U nu wel reageert. vrgr ger hahlen ger hahlen
Ik wil na mijn gratis kerstlot opzeggen maar zie nergens een mogelijkheid behalve dat schandalige dure telefoonnummer.......... Hoe kan dat nog meer? gr.
beste mensen ik heb 1 kerstdag gebel naar ziggo ik had bij elke tv zender gecodeerd staan wel bijna 1uur aan de telefoon gehangen en het is nog steeds het zelfde ik wil mijn kosten terug wat ik naar jullie gebeld heb en geen monteur langs laten komen als ik dat geld niet terug krijg doe ik iets anders het gaat om een bedrag van bijna 200 euro ik vind dit niet klant vriendelijk hoe jullie doen graag snel op mijn rekening jullie willen ook altijd snel gel hebben mogen jullie het ook een keer snel uitgeven dus geen geld terug van jullie doe ik wat anders mijn email adres dolfyntje_84_girl@hotmail.com ziggo is helemaal niet klantvriendelijk graag snel andwoord terug
Bel mij aub o631799912 of 0507370220
Ik vraag mij af hoe u in mijn computer komt wens geen reclame van u te ontvangen u overtreed de wet door mij dit toe te sturen. Ik wens niets van u te ontvangen.

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.