klantenservice Kilroy

www.kilroy.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Kilroy
Kilroy.nl bestaat sinds eind 2000 en is een initiatief van Uitgeverij Stolwijk Media. In de afgelopen jaren is dit medium uitgegroeid tot de grootste regionale nieuwssite voor IJsselland en Zuid-Drenthe. Via de site verzorgt U S Media de nieuwsvoorziening in het gebied tussen Kampen en Borger en Beilen tot Sibculo. Hierbij ligt de nadruk op het berichten over incidenten en grote evenementen. U S Media werkt hierbij samen met Persbureau Meter en met de vrijwillige brandweer van Emlichheim ( Grafschaft Bentheim ) In tegenstelling tot andere media beperkt Kilroy zich voornamelijk tot 112-nieuws en alles, wat met hulpverlening mee te maken heeft. De publieke belangstelling voor regionieuws op het web is enorm toegenomen. Dat is niet zo verbazingwekkend: het is uitermate snel, actueel, gratis en vrij toegankelijk. Een internet-nieuwssite kan -anders dan een krant- onmiddellijk aan de actualiteit aangepast worden. Van minuut tot minuut. (Net als de banners van onze adverteerders trouwens) Doorgaans wordt het nieuws op Kilroy minimaal vijf keer per dag geactualiseerd, maar er zijn dagen met meer dan tien updates ! Nieuws op papier is dus per definitie praktisch altijd oud nieuws.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Kilroy. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Kilroy, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Klantenservice (ook aftersales, customer service of customer operations...
uitgebreide informatie »

views

1570

rating

2/5

quality

33%

reactions

3

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

der is jl een brand geeest bij in de garage op de spechtlaan in hgv ik wil niet hebben dat er wat op de site komt anders sleep ik julie voor de rechter
Betreft het ongeval aan de mr. Cramerweg met als titel voorbijganger red automobilist van de dood. Dit Klopt NIET, mijn schoonzoon dhr. R. K. wonende aan de Saturnus in Hoogeveen was er als eerste bij en heef bij deze persoon het hoofd boven water gehouden. De passant was er inderdaad snel bij en duwde de eerst genoemde opzij alsof hij degene was die de persoon had gered. Ik wil hier verder geen woorden aan vuil maken maar ik vind dat dit wel gezegd mag worden, schoonzoon was overdonderd door het brutale optreden van passant en heeft zich toen maar op de achtergrond gehouden. Mijn mening over zulke artikelen informeer even bij meerdere omstanders hoe het in elkaar zit, wat men gezien heeft etc.
Omdat de man bleek alcohol gedronken had, is in het ziekenhuis een bloedproef genomen. zie bovenstaande tekst. had de man jenever gedronken? mooi stukje tekst voor jullie kolderarchief...

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.