klantenservice Key Result

www.keyresult.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Key Result
Key Result biedt u een breed aanbod op het gebied van projectmanagement en biedt u training aan op onder andere gebieden van PRINCE2, MoP, IPMA C en D en AgilePM. Daarnaast biedt het bedrijf u ook consulting en resourcing aan om uw project tot een succes te kunnen maken. Het motto van Key Result is dan ook: ‘Projectresultaat is de sleutel tot uw succes.’ Het bedrijf biedt u een breed aanbod op het gebied van IT-management. Zo kunnen ze u ook training aanbieden op het gebied van ITIL, ASL, BiSL en Lean IT. Key Result U.A. is een trainings- en adviesorganisatie die gespecialiseerd is in projectmanagement en IT management. Het heeft als doel om organisaties en individuele medewerkers te ondersteunen en te begeleiden. Het doel van Key Result is om hun klanten zo goed mogelijk te helpen en daarom is de Key Result klantenservice ook zo belangrijk. Het bedrijf heeft als doel om de bedrijfsvoering van de in coöperatie deelnemende partijen te bevorderen. Zij doen dit door producten en diensten te ontwikkelen, marketing activiteiten te voeren en een kwaliteitslabel te ontwikkelen. Als u de hulp van Key Result in wil schakelen, kunt u dit doen door het contactformulier in te vullen of het telefoonnummer van de Key Result klantenservice te bellen. Zo kunt u uw vraag doordeweeks op het forum of op de social media kanalen stellen van 08.00 uur tot 21:00 uur. Deze manier van de Key Result klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Key Result bereiken via @keyresult. Ook is Key Result te vinden op Google+, Wordpress en LinkedIN. Als de medewerkers zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u het Key Result contactformulier invullen. Om telefonisch contact op te nemen met de Key Result klantenservice kunt u bellen naar het nummer 036 – 750 1777 vanaf een vaste lijn. Ook kunt u een fax sturen naar 036 – 750 1779. Daarnast is het ook mogelijk om een email te sturen naar info@keyresult.nl of een vraag te stellen via het contactformulier. Heeft u een vraag die zo urgent is dat u hem direct beantwoord wilt hebben? In dat geval kunt u ook langs bij de Key Result klantenservice. Om langs te gaan kunt u naar Markerkant 13-36, 1314 AN, Almere. Tenslotte kunt u ook een brief sturen. Deze kunt u addresseren aan Postbus 1253, 1300 BG, Almere.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Key Result. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Key Result, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

IAB

IAB Klantenservice Het IAB, oftewel het Interactive Advertising...
uitgebreide informatie »
MFAS staat voor Meijer Fiscale Adviessystemen. De basis voor MFAS is...
uitgebreide informatie »
Bedrijfsadvies op Maat Klantenservice Bij Bedrijfsadvies op Maat...
uitgebreide informatie »
De Executive Mobility Group is opgericht door Nino Nelissen. Voordat...
uitgebreide informatie »
McKinsey & Company is een van oorsprong Amerikaans consultancy bureau,...
uitgebreide informatie »

LHC

LHC Consulting is een adviesbureau met een duidelijke supply chain...
uitgebreide informatie »

views

846

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.