klantenservice HotelSpecials

www.hotelspecials.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij HotelSpecials
HotelSpecials Klantenservice. Steeds vaker willen mensen even een weekend of een midweek weg. Hierbij geldt de regel dat hoe meer voordeel men kan nemen, des te vaker mensen de beslissing nemen om er even tussen uit te kunnen gaan. Bij HotelSpecials wordt een groot aanbod van hoteldeals aangeboden waarin bezoekers kunnen zoeken naar aanbiedingen die voor hen geschikt kunnen zijn. Op de website van HotelSpecials worden constant nieuwe aanbiedingen voor hotelovernachtingen geplaatst, die afgewisseld worden met leuke thema’s, specials en scherpe aanbiedingen. Voor HotelSpecials is het daarin belangrijk dat het aanbod helder en aantrekkelijk is. Dit betekent kort gezegd dat hun aanbiedingen zowel goed bereikbaar als goed betaalbaar dienen te zijn. Zo kan men vaker een weekend, week of een aantal dagen weg. Het doel van HotelSpecials is om hun klanten de laagste prijsgarantie aan te bieden. Door de website van HotelSpecials te bezoeken, kunnen gebruikers snel zien hoe zij de HotelSpecials Klantenservice kunnen bereiken. Dit nummer kost 25 cent per minuut en is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van half negen ‘s morgens tot half 11 ’s avonds. Op zaterdag is de HotelSpecials Klantenservice bereikbaar tussen tien uur ’s morgens en zes uur ’s avonds en op zondag zijn de medewerkers van HotelSpecials Klantenservice telefonisch bereikbaar voor alle klanten tussen tien uur in de morgen tot tien uur in de avond via het telefoonnummer 0900 9550. Op het moment dat klanten zich aanmelden voor de HotelSpecials Klantenservice nieuwsbrief, ontvangen zij een wekelijke mail met daarin erg veel verschillende aanbiedingen. Op deze manier maken zij het voor hun klanten nog gemakkelijker om geschikte aanbiedingen te vinden die passen bij de voorkeuren van hun situatie. Alle gebruikers die zijn aangemeld bij de nieuwsbrief van HotelSpecials ontvangen wekelijks exclusieve aanbiedingen met bovendien extra kortingen. Deze kortingen kunnen gebruikt worden om nog meer plezier te halen uit het verblijf tijdens je periode in het geboekte hotel. HotelSpecials probeert hierbij na te streven om het zoeken en boeken van hotels leuker, gemakkelijker en duidelijker te maken. Daarbij proberen ze hun klanten alles toe te rijken om de beste deals naar voren te brengen en deals te verstrekken die passen bij de voorkeuren van een specifieke klant. De HotelSpecials Klantenservice is hiervoor dagelijks bezig om specials zoals Secret Hotels, verschillende interessante arrangementen en stedentrips aan te rijken aan hun klanten. Ook last minuts behoren tot het aanbod van HotelSpecials en dit is tevens iets waar de HotelSpecials Klantenservice zich mee bezighoudt. De medewerkers van de HotelSpecials Klantenservice zijn opgeleid om goede service te kunnen verlenen aan hun klanten. De ervaren Accountmanagers van HotelSpecials Klantenservice helpen u graag om te profiteren van de verschillende hotelaanbiedingen, waarbij de behoeftes van de klant als uitgangspunt gezien worden.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met HotelSpecials. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van HotelSpecials, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Wie kent Booking.com niet? Booking.com is een populaire website die...
uitgebreide informatie »
Hotelkamerveiling.nl is een website die hotelkamers aanbiedt tegen een...
uitgebreide informatie »
Buro Scanbrit is de vakantiespecialist voor Noordwest- Europa. Buro...
uitgebreide informatie »
Hotelidee.nl is een online reisorganisatie die verschillende hotels of...
uitgebreide informatie »

views

1521

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.