klantenservice Hello Fresh

www.hellofresh.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Hello Fresh
HelloFresh is een online bezorgservice, waarbij u de wekelijkse HelloFresh Box kunt bestellen. In deze box zitten alle benodigde verse ingrediënten en recepten om drie tot vier maaltijden te kunnen bereiden. Deze maaltijden zet u binnen 30 minuten op tafel. De recepten wisselen wekelijks en dragen bij aan een gezond voedingspatroon. HelloFresh let bij het ontwikkelen van haar recepten op welke seizoen groenten er op dat moment zijn, en probeert ook de bekende groenten af te wisselen met groenten die u minder vaak in de supermarkt zult terugvinden. Voor HelloFresh is het erg belangrijk dat de ingrediënten die zij in haar boxen verwerkt vers, gevarieerd en vooral heel erg lekker zijn. Zij kopen deze dan ook direct bij de leverancier in en bevatten over het algemeen geen toevoegingen zoals bijvoorbeeld smaakversterkers. In de wekelijkse nieuwsbrief van HelloFresh staat altijd extra informatie over de ingrediënten van die week en over de herkomst daarvan. Hoe werkt het? Om de HelloFresh Box te kunnen ontvangen moet u een eigen account via de website aanmaken. Via dit account kunt u eenvoudig uw bestellingen beheren en het abonnement (tijdelijk) stopzetten als u bijvoorbeeld op vakantie gaat of er even geen zin in heeft. Vervolgens creëert HelloFresh de recepten en doet de boodschappen voor u. Daarna levert de bezorger de box bij u thuis op zaterdag, zondag, maandag of dinsdag. Daarna hoeft u alleen nog maar de maaltijden zelf te bereiden en kunt u genieten van een gezonde en gevarieerde maaltijd. Als lid van HelloFresh ontvangt u geregeld leuke aanbiedingen, kunt u meedoen aan winacties en wordt u een paar keer per jaar uitgenodigd voor speciale evenementen. Bovendien wordt u eens in de zoveel tijd verrast met unieke HelloFresh cadeaus. Contact Indien u vragen heeft kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice van HelloFresh op telefoonnummer 020 – 7602014. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met woensdag tussen 9.00 en 23.00 uur, op donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur, op zaterdag tussen 8.00 en 15.00 uur, en tenslotte op zondag tussen 9.00 en 21.00 uur. Indien u liever uw vraag per e-mail wilt stellen, kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar klantenservice@hellofresh.nl. Tevens kunt u uw vragen via de sociale media. De klantenservice van HelloFresh is zeer actief op zowel Facebook als Twitter. Tenslotte kunt u ook altijd de uitgebreide Veelgestelde vragen-sectie op de website raadplegen. Het hoofdkantoor van HelloFresh is gevestigd op de H.J.E. Wenckebachweg 53 J-K, 1096 AK Amsterdam.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Hello Fresh. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Hello Fresh, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

673

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.