klantenservice Duinrel

www.duinrel.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Duinrel
Duinrell is een Nederlands attractiepark. Het is gelegen in Wassenaar. Er zijn verschillende attracties in het park, maar daarnaast is er ook een groot zwembad onderdeel van het park. Het Tikibad is speciaal gebouwd ten behoeve van het attractiepark. Het is mogelijk om alleen naar het attractiepark of naar het Tikibad te gaan of om een combinatie te maken. Duinrell is niet alleen een attractiepark, het park is omringd door een groot landgoed. Het landgoed is 110 hectare. Naast het attractiepark is een camping gelegen, genaamd Duinrell B.V. Het is mogelijk om een dag naar het attractiepark te gaan, of om een langere periode te verblijven. Naast een camping heeft Duinrell de mogelijkheid te blijven slapen in een hostel en in Duingalow. Duingalow is een locatie met verschillende bungalows, die vergeleken kunnen worden met stacaravans. Er kunnen verschillende reserveringen worden gemaakt voor het attractiepark. Voor het reserveren van een Duingalow, een plek op de camping of een nacht in het Duinhostel kan gebeld worden naar 070-5155255. Het telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met zondag van 09:00 uur tot 18:00 uur. Ook is het mogelijk online te reserveren. 
Daarnaast is het mogelijk om een kinderfeestje of een schoolreis te organiseren in Duinrell. Daarvoor kan gebeld worden naar het nummer 070-5155255. Het is tevens mogelijk dit online te regelen. Voor het verkrijgen van algemene informatie over Duinrell of het bijbehorende Tikibad kan gebeld worden naar het nummer 070-5155255. Deze informatie staat ook op de website van Duinrell. Het is daarnaast mogelijk een groepsbezoek naar Duinrell of het Tikibad te organiseren. Hiervoor kan gebeld worden naar het nummer 070-5155111. Dit kan tevens online geregeld worden. Ook zakelijk is het mogelijk om ruimte te reserveren in Duinrell. Er is een restaurant aanwezig van La Place, waar diverse vergaderingen worden gehouden. Om een vergader- of congresruimte te reserveren kan gebeld worden naar 070-5155222. Op de website van Duinrell is er een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen met bijbehorend antwoord. Voor het indienen van een klacht of het geven van een compliment is er een online formulier. Dit formulier is niet bedoeld voor het maken van reserveringen. Indien u uw gegevens achter laat, zal u zo snel mogelijk een reactie ontvangen van de afdeling Klantenservice. Hier staat uiterlijk een termijn van vier weken voor. Naast persoonlijke informatie moet u de datum van uw bezoek invullen of het boekingsnummer. Ook is er een apart veld voor uw klacht of compliment. Indien u eigendommen zijn verloren, bestaat er tevens de mogelijkheid om contact op te nemen met Duinrell. Er is een online contactformulier waar u uw gegevens in moet vullen. Naast enkele persoonlijke gegevens moet u omschrijven wat u bent kwijt geraakt, waar het is kwijt geraakt en wanneer u het verloren bent. Ook kunt u hier uw boekingsnummer invullen. Duinrell zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ook kan er post contact worden opgenomen met Duinrell. Uw brief kan geadresseerd worden aan: Vakantie- en attractiepark Duinrell, Duinrell 1, 2242 JP Wassenaar.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Duinrel. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Duinrel, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

De Efteling is een van de grootste attractieparken van Nederland en ligt...
uitgebreide informatie »
Madurodam is een Nederlands attractiepark, dat gevestigd is in...
uitgebreide informatie »
Phantasialand is een groot pretpark dat is gelegen in Duitsland. In het...
uitgebreide informatie »
Bobbejaanland is een attractiepark in België. Het is gelegen in...
uitgebreide informatie »
Oud Valkeveen is een speelpark in de Nederlandse gemeente Naarden in de...
uitgebreide informatie »
Moviepark Germany is een groot Duits pretpark en is gevestigd in...
uitgebreide informatie »

views

695

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.