klantenservice Duinen Zathe

www.duinenzathe.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Duinen Zathe
Duinen Zathe is een Nederlands pretpark en is gevestigd in Appelscha te Friesland. Het park heeft veel verschillende attracties. Zo zijn er verschillende waterglijbanen, is er een attractie in de vorm van een helikopter, een surfpark, een zweefmolen ‘Flying Swing’ en een draaimolen. Daarnaast is er een spookhuis, zijn er botsauto’s en botsbootjes, en achtbanen, een piratenschip en een grote speeltuin. Er is een vulkaaneiland, waar kinderen vanaf kunnen glijden. Ook is er een overdekt klim- en speelkasteel en zijn er trampolines. In eerste instantie was Duinen Zathe een restaurant waar alleen koffie en thee geschonken werd. De eigenaar van het restaurant had als hobby om houten klimrekken te maken. Deze werden in de achtertuin bij het restaurant geplaatst. De eigenaar merkte dat dit steeds beter ging lopen. In het begin van de jaren ’70 werd het restaurant verkocht. Er vond daarna een grote verbouwing plaats. Naast de speeltuin werden er verschillende attracties gebouwd. Ook dit park ging steeds beter lopen, waardoor er meerdere attracties bij kwamen. Sinds 1984 is het park eigendom van een grote familie en in 2002 ging het park verhuizen. Momenteel is het een modern en bekend park, waar diverse evenementen worden georganiseerd. Het is mogelijk om schoolreisjes, familiedagen, personeelsfeesten en andere evenementen te organiseren in Duinen Zathe. De entreeprijzen lopen op vanaf €5,-. Kinderen van 1 en 2 jaar mogen voor €5,- naar binnen. Vanaf 3 jaar moet er €12,50 betaald worden voor een toegangskaart. Voor mensen die ouder zijn dan 65 jaar en minder valide mensen moet er een bedrag van €10,- worden betaald. Groepen vanaf 15 personen betalen €11,- per persoon. Kinderen die jarig zijn mogen gratis naar Duinen Zathe. Het park heeft verschillende openingstijden en is voornamelijk open in de maanden april tot en met oktober. De meeste dagen is het park geopend van 09:30 tot 17:00 uur. Regelmatig is het park een uur langer open. U kunt het park bereiken door de klantenservice te bellen op 0516-430395. Het park is gevestigd aan de Noorder Es 1, 8426 GW Appelscha. Mocht u uw vragen per post willen stellen, kunt de brief adresseren aan Duinen Zathe, Noorder Es 1, 8426 GW Appelscha. U kunt tevens een mail sturen naar info@duinenzathe.nl. Op de website van Duinen Zathe kunt uw een online contactformulier invullen. Indien u uw gegevens achterlaat, zal het park zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Duinen Zathe . Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Duinen Zathe , of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

De Efteling is een van de grootste attractieparken van Nederland en ligt...
uitgebreide informatie »
Madurodam is een Nederlands attractiepark, dat gevestigd is in...
uitgebreide informatie »
Phantasialand is een groot pretpark dat is gelegen in Duitsland. In het...
uitgebreide informatie »
Bobbejaanland is een attractiepark in België. Het is gelegen in...
uitgebreide informatie »
Oud Valkeveen is een speelpark in de Nederlandse gemeente Naarden in de...
uitgebreide informatie »
Moviepark Germany is een groot Duits pretpark en is gevestigd in...
uitgebreide informatie »

views

401

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.