klantenservice Drouwenerzand

drouwenerzand.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Drouwenerzand
Drouwenerzand is een pretpark en is gelegen in Drouwen. Het is een pretpark met verschillende attracties, zoals achtbanen, speeltoestellen en botsauto’s. Het is mogelijk om kinderfeestjes, familie-uitjes en schoolreizen te organiseren in Drouwenerzand. De prijzen van de kaartjes zijn afhankelijk van het aantal personen waarmee u het pretpark wenst te bezoeken. Een kaartje voor een persoon is te verkrijgen vanaf €12,50. Bij de aanschaf van een kaartje van €12,50 verkrijgt u toegang tot het park en krijgt u ook iets te eten en te drinken. Een kaartje kost €13,50 in de maanden juli en augustus. U kunt online kaarten aanschaffen of de kaarten bij de kassa in het park kopen. De klantenservice van Drouwenerzand is te bereiken op het telefoonnummer 0599-564360. Indien u een faxbericht wenst te sturen, kan dit naar het nummer 0599-564360. U kunt tevens een mailbericht versturen naar het emailadres info@drouwenerzand.nl. Mocht u uw vragen willen stellen over de post, kunt u uw brief adresseren aan Drouwenerzand Attractiepark b.v., Gasselerterstraat 7, 9533 PC Drouwen. U kunt uw vragen ook aan de klantenservice op sociale media stellen. Drouwenerzand is actief op Facebook en Twitter. De bereikbaarheid van de klantenservice van Drouwenerzand zijn afhankelijk van de periode. Van begin januari tot eind maart is de klantenservice te bereiken van 09:00 uur tot 16:00 uur op maandag tot en met vrijdag. Het park is in die periode van 10:00 uur tot 13:00 bereikbaar op zaterdag. Op zondag is het park niet telefonisch bereikbaar. Van eind maart tot begin juli is het park doordeweeks bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag en zondag is Drouwenerzand te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur en op feestdagen is het park telefonisch bereikbaar 09:00 uur tot 19:00 uur. Vanaf begin juli tot eind augustus is de klantenservice telefonisch bereikbaar op maandag en vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Het park is op dinsdag tot en met donderdag bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Vanaf eind augustus tot eind oktober is het park te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur van maandag tot en met vrijdag en op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Vanaf eind oktober tot begin januari is het park bereikbaar van 09:00 uur tot 16:00 uur op maandag tot en met vrijdag en zaterdag van 10:00 uur tot 13:00 uur. Op zondag is het park telefonisch niet bereikbaar.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Drouwenerzand. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Drouwenerzand, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

De Efteling is een van de grootste attractieparken van Nederland en ligt...
uitgebreide informatie »
Madurodam is een Nederlands attractiepark, dat gevestigd is in...
uitgebreide informatie »
Phantasialand is een groot pretpark dat is gelegen in Duitsland. In het...
uitgebreide informatie »
Bobbejaanland is een attractiepark in België. Het is gelegen in...
uitgebreide informatie »
Oud Valkeveen is een speelpark in de Nederlandse gemeente Naarden in de...
uitgebreide informatie »
Moviepark Germany is een groot Duits pretpark en is gevestigd in...
uitgebreide informatie »

views

371

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.