klantenservice Dixons

www.dixons.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Dixons
Dixons is een zeer bekende Nederlandse elektronicaketen speciaal voor particulieren. Dixons verkoopt veel verschillende soorten A-merken en doet dit zowel in de winkel als online. De webshop van Dixons is dus tevens zeer succesvol en ze verkopen veel verschillende producten. In Nederland heeft Dixons zo’ n 100 filialen. Deze filialen zijn verspreid door heel Nederland. In elke provincie is dan sowieso ook wel een Dixons te vinden. Hiernaast is de Dixons tevens gevestigd in zo’n 30 verschillende filialen van de V&D. In deze winkels zijn hanteren zij dus het principe “store-in-store”. Dixons is onderdeel van de BAS Group. Tot de BAS Group behoren ook andere ketens, zoals Dynabyte, MyCom, iCentre en Vobis. Het hoofdkantoor van de Dixons is gevestigd in Almere. Dixons is echter niet begonnen als Dixons. Dixons heette eerst namelijk Rinck, een winkel in Rotterdam die gereedschap en messen verkocht. Officieel is de Dixons dus opgericht in 1972. Inmiddels in de Dixons zich op een andere markt gaan vestigen, namelijk de elektronica. De Dixons is tevens erg bezig hun huisstijl te veranderen. In Amersfoort, bijvoorbeeld, kunt u al een Dixons in nieuwe stijl aantreffen. De nieuwe stijl van Dixons is veel strakker, met veel gebruik van zwart en wit. Dixons doet er alles aan om haar klanten tevreden te stellen. Het is dan ook niet gek dat de Dixons klantenservice hoog in het vaandel heeft staan. Er zijn dan ook veel verschillende manieren waarop u de Dixons klantenservice kan bereiken. De simpelste manier om de Dixons klantenservice te bereiken is via de website van Dixons, www.dixons.nl. Een onderdeel van de Dixons klantenservice op de website is een pagina met meest gestelde vragen. Op deze webpagina worden de meeste vragen van klanten uitgebreid beantwoord, waardoor het lang niet altijd nodig is om direct contact te zoeken met een van de medewerkers van de Dixons klantenservice. Dit kan echter natuurlijk wel. Er zijn twee manieren waarop dit kan, telefonisch en via de sociale media van Dixons. De telefonische Dixons klantenservice is verdeeld over twee verschillende onderdelen, namelijk de daadwerkelijke Dixons klantenservice en de Dixons klantenservice voor technische vragen. De normale Dixons klantenservice kunt u bereiken door de te bellen met 036-5302529. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 8.30 in de ochtend tot 21.00 in de avond. Het kan dus meer dan twaalf uur op een dag! Hiernaast kunt u de telefonische Dixons klantenservice ook bereiken op zaterdag, van 09.00 in de ochtend en 17.00 in de avond. Hiernaast is er ook een Dixons klantenservice voor technische vragen. Dit kost 70 cent per minuut. Op deze manier kan u met een van de technische experts van de Dixons klantenservice spreken. Dit kan van 8.00 in de ochtend tot 18.00 in de avond. Deze Dixons klantenservice is echter alleen te bereiken op werkdagen.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Dixons. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Dixons, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Sony is een wereldberoemd Japans concern. Sony is actief als fabrikant...
uitgebreide informatie »
Phillips, of Koninklijke Philips N.V., is een onderneming met een...
uitgebreide informatie »
Samsung is een groot elektronica bedrijf. Het bedrijf is internationaal...
uitgebreide informatie »
Tefal is een handelsmerk van de Groupe SEB, een Frans bedrijf, dat...
uitgebreide informatie »
Saturn is met meer dan 260 vestigingen in 14 landen één van de grootste...
uitgebreide informatie »
In 1979 werd het consumentenelektronicabedrijf Mediamarkt opgericht in...
uitgebreide informatie »

views

2031

rating

1/5

quality

0%

reactions

1

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Probeer voor problemen met mijn Acer Notebook V3-771G gekocht bij Dixons in Bovenkarspel (inmiddels gesloten) contact te krijgen met Dixons waar ik dan nu terecht kan, maar helaas een duur 0900 wordt in mijn strot geduwd en een bestaande winkel in de buurt krijg ik ook niet. Als ik dit bij voorbaat had geweten dan had ik het NOOIT bij Dixons gekocht. En dat zal ook niet anders zijn in de nieuwe opstelling. Bah wat een teleurstelling. Voor waardering GEEN sterretje. Maar MOET er een plaatsen anders wordt deze review niet geplaatst.

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.