klantenservice De Waarbeek

Dewaarbeek.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij De Waarbeek
De Waarbeek is een pretpark dat gevestigd is in Hengelo. Het bestaat al meer dan negentig jaar en is vooral een familiepretpark. Het pretpark is gevestigd in een bosrijke omgeving, tussen Enschede en Hengelo. Het pretpark is toegankelijk voor kinderen van 2 tot 12 jaar, ouders en opa’s en oma’s. Er zijn verschillende attracties in De Waarbeek. Zo zijn er verschillende achtbanen een Aquaball en bootjes. Ook zijn er draai- en zweefmolens, een trein, midgetgolf- en racebaan en een speeltuin. Daarnaast is er een wensfontein, botsauto’s, zweefmolens, reuzenrad, rodelbaan, super slider, lachspiegels, waterfietsen en een rupsbaan. Tickets voor De Waarbeek zijn zowel online als aan de kassa te verkrijgen. Een dagkaart kost €9,95 aan de kassa. Indien u online uw tickets koopt krijgt u korting en betaald u slechts €8,95. Het is tevens mogelijk een abonnement te kopen bij De Waarbeek. Een jaarabonnement kost €35,- aan de kassa. Indien u het jaarabonnement online aanschaft, krijgt u een korting van €10,- en betaald u slechts €25,-. Met een jaarabonnement krijgt u onbeperkt toegang tot het park, gratis toegang tot bepaalde evenementen, altijd een tweede kopje koffie gratis, 10% korting op horeca, gratis bonnen voor de midgetgolf en voor het aguaballen en kortingsbonnen voor tickets voor gasten. Indien u de tickets online koopt, betaald u via IDeal. Ook is het voordelig in verband met de eventuele wachtrij die er kan staan. Het is tevens mogelijk een feestje te organiseren in het pretpark. Voor de kinderen is er een speciale aanbieding voor €11,95. Hiervoor krijgt u entreekaartjes, gratis midgetgolf, uitnodigingskaarten, kinderfeestmenu, terugkomkaartjes en een kop koffie of thee voor de begeleiders. Daarnaast is het mogelijk een schoolreis te organiseren naar De Waarbeek. Voor €5,25 per persoon krijgt u een toegangskaartje voor het park. Daarnaast zijn er verschillende pakketten, die hierbij afgesloten kunnen worden. Voor een overzicht hiervan kunt u de website bezoeken. U kunt contact opnemen met het pretpark door te bellen naar de klantenservice op 0900-4141111. Een telefoongesprek kost €0,45 cent per minuut. Ook kunt u De Waarbeek bereiken per fax. U kunt een bericht sturen naar het nummer 074-8200251. Het park is gevestigd aan de Twekkelerweg 327, 7554 SC Hengelo. Mocht u per post contact op willen nemen, kunt u een brief sturen aan het adres aan de Twekkelerweg. Daarnaast is De Waarbeek actief op sociale media. U kunt uw vraag stellen op Twitter en Facebook. Ook is er de gelegenheid een online contactformulier in te vullen op de website. Indien u uw naam, emailadres, telefoonnummer en bericht achter laat, zal de Waarbeek zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met De Waarbeek . Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van De Waarbeek , of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

De Efteling is een van de grootste attractieparken van Nederland en ligt...
uitgebreide informatie »
Madurodam is een Nederlands attractiepark, dat gevestigd is in...
uitgebreide informatie »
Phantasialand is een groot pretpark dat is gelegen in Duitsland. In het...
uitgebreide informatie »
Bobbejaanland is een attractiepark in België. Het is gelegen in...
uitgebreide informatie »
Oud Valkeveen is een speelpark in de Nederlandse gemeente Naarden in de...
uitgebreide informatie »
Moviepark Germany is een groot Duits pretpark en is gevestigd in...
uitgebreide informatie »

views

499

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.