klantenservice De Stentor

www.destentor.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij De Stentor
Het dagblad De Stentor is een Nederlandse regionale krant met een dagelijkse oplage van ruim 160.000 exemplaren en is daarmee een van de grootste regionale dagbladen van Nederland. De Stentor verschijnt van Flevoland tot ver in de Achterhoek en van Noordoost-Overijssel tot de zuidwestelijke Veluwe.[1] De krant richt zich op een brede doelgroep.[2] De uitgeverij telt meer dan 200 medewerkers en heeft kantoren in Apeldoorn (hier staat het hoofdkantoor), Deventer, Zwolle en redactiekantoren in Dronten, Epe, Harderwijk, Kampen, Hardenberg, Raalte en Zutphen. De Stentor is opgedeeld in 14 regionale edities, waarbij naast de naam de Stentor, de regionale edities ook nog een (meestal oudere) eigen naam hebben. Sinds 6 februari 2007 wordt de krant uitgegeven op tabloidformaat. Naast de krant worden ook maandelijks vier edities van De Ondernemer uitgegeven, een business-to-businessuitgave, die gratis wordt verspreid onder de abonnees.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met De Stentor. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van De Stentor, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Het AD, ofwel Algemeen Dagblad is een Nederlands dagblad. Het wordt...
uitgebreide informatie »
De Telegraaf is een Nederlands nieuwsdagblad dat zes keer per week als...
uitgebreide informatie »
De Volkskrant is een kwaliteitskrant. Sinds 1919 voorziet de Volkskrant...
uitgebreide informatie »
Het Dagblad van het Noorden is een dagblad dat verschijnt in de...
uitgebreide informatie »
Het Eindhovens Dagblad is een van de meest bekende regionale dagbladen...
uitgebreide informatie »
Het Noordhallands Dagblad is een krant in Noord-Holland. De krant...
uitgebreide informatie »

views

5740

rating

3/5

quality

25%

reactions

4

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

geen krant ontvangen 19.01.2015 op klinkenburg 26 in epe
Wij wonen Madrigaal 10 in Kampen en krijgen de krant op het ogenblik elke dag dubbel. Dit kan vast niet met opzet gebeuren. Kunnen jullie dit verhelpen? J. Oosterink
Wij hebben een proefabonnement recentelijk afgesloten van € 1,00 per week voor 4 weken. Hierbij zouden wij de unieke Capitool Gids Verrassend Nederland ontvangen. Tot op heden hebben wij dit boek nog niet in onze brievenbus zien verschijnen. Hopelijk kan dit alsnog worden geregeld. Met vriendelijke groeten in afwachting op uw reactie verblijf ik Atie Breurkes tfn 0638535447 email: atie.breurkes@ziggo.nl
De Stentor weer eens niet ontvangen.

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.