klantenservice Belastingdienst

www.belastingdienst.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Belastingdienst
De Belastingdienst is voor iedereen een bekende overheidsorgaan, die de heffing en inning van belasting voor de staat verzorgt. Belastingzaken en andere fiscale aangelegenheden zijn vaak lastig en ingewikkeld. Bovendien is het invullen van belastingformulieren een tijdrovende klus. Veel mensen geven aan belastingzaken moeilijk te vinden. Op de website van de Belastingdienst kunt u gelukkig veel informatie vinden over belastingzaken, waardoor uw belastingzaken een stuk gemakkelijker worden. De website van de Belastingdienst is www.belastingdienst.nl. Hier vindt u onder andere veel informatie over aangifte doen, toeslagen, auto- en vervoerbelasting en inkomstenbelasting. Ook vind u er informatie over relatie, familie- of gezondheidszaken. Daarnaast kunt u terecht op de website van de Belastingdienst op het gebied van belastingen en toeslagen bij een verandering van inkomen. Als laatste kunt u op de website meer informatie vinden over de BelastingsTelefoon. De website van de Belastingdienst is informatief en overzichtelijk. U vindt er rekenhulpen en andere hulpmiddelen. Ook vindt u een begrippenlijst op de website, waardoor u gemakkelijk informatie kan vinden over het onderwerp wat u aangaat. Tot slot is er een pagina waarop de antwoorden van veel gestelde vragen staan. Hierop vindt u antwoorden op allerlei veel gestelde vragen. Hopelijk vindt u zo gemakkelijk het antwoord op u vraag. Mocht u niet de informatie vinden die u zoekt, schroom dan niet het telefoonnummer van de Belastingdienst te bellen. Dit telefoonnummer staat beter bekend als de Belastingtelefoon. De Belastingtelefoon is een onderdeel van de Belastingdienst. U kunt de Belastingtelefoon bellen als u algemene vragen heeft. Daarnaast kunt u terecht bij het telefoonnummer als u vragen heeft over inkomstenbelasting en loonsbelasting. De Belastingtelefoon mag u echter geen persoonlijk financieel advies geven. Daarvoor kunt u terecht bij een belastingadviseur. Ook mogen de medewerkers van de Belastingtelefoon geen gegevens voor u wijzigen. Voor een overzicht van alle openstaande bedragen moet u zich schriftelijk wenden tot een regiokantoor. Mocht u dus met vragen zitten over aangifte doen, toeslagen, auto- en vervoerbelasting, inkomstenbelasting of familie- of gezondheidszaken, schroom dan niet naar de website van de Belastingdienst te gaan of het telefoonnummer van de Belastingdienst te bellen. Het telefoonnummer van de Belastingdienst is u graag van dienst en helpt u met allerlei soorten vragen of opmerkingen. Zo worden uw belastingzaken een stuk minder lastig. Ook weet u zo goed hoe uw belastingzaken het jaar erop geregeld kunnen worden. Bovendien bent u zo minder tijd kwijt aan uw belastingzaken en kunt uw vrije tijd besteden aan zaken die u leuk vindt!

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Belastingdienst. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Belastingdienst, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

RDW

De RDW is een publieke dienstverlener in de mobiliteitsketen. De RDW...
uitgebreide informatie »

UWV

Het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) is een...
uitgebreide informatie »
Veolia Transport is een grote multinationale onderneming in openbaar...
uitgebreide informatie »
Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van...
uitgebreide informatie »

GAD

De GAD (Gewestelijke Afvalstoffen Dienst) zamelt huishoudelijk afval in...
uitgebreide informatie »
De Canadese Ambassade streeft ernaar om alle Canadezen in Nederland zo...
uitgebreide informatie »

views

66374

rating

3/5

quality

43%

reactions

21

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Wil graag een afspraak maken bij het belastingkantoor Leiden. De belastingtelefoon wordt niet opgenomen. Hoe kan ik een afspraak krijgen. Mijn email adres is anskemol3@gmail.com en tel. no. 06-11221645.
Ik heb voor de zorgtoeslag voor 2014 aangevraagd, maar ik heb een fout op de startdatum gemaakt. Mijn verzekering gaat in op de 17-12-2013 maar ik ingevuld 17-12-2014. Zal dat een probleem zijn?
Ik heb voor de zorgtoeslag voor 2014 aangevraagd, maar ik heb een fout op de startdatum gemaakt. Mijn verzekering gaat in op de 17-12-2013 maar ik ingevuld 17-12-2014. Zal dat een probleem zijn? a.u.b antwoorden op deze e-mail paspanos21@hotmail.com
Ik heb voor de zorgtoeslag voor 2014 aangevraagd, maar ik heb een fout op de startdatum gemaakt. Mijn verzekering gaat in op de 17-12-2013 maar ik ingevuld 17-12-2014. Zal dat een probleem zijn?
duidelijk en kundig
Omdat de mrb niet berijkbaar is en de tel word verbroken dit getuigd niet van respect voor debelasting betaler
Werd op een vriendelijke,en duidelijke manier geholpen.
Het telf.nr. van de Motorrijtuigenbelasting, 0800 - 0749, is onbereikbaar gebleken na een ochtend proberen.
Probeer al de gehele middag 0800-0749 Apeldoorn te bellen maar dit nummer is gewoon niet bereikbaar! Een maand geleden ook al gebeld dat lukte wel maar kreeg via de computer geen verbinding naar de betreffende afdeling daar de problemen bekend waren met de overgang van de Friesland Bank naar de Rabobank. Maar nu krijg ik weer een brief dat de afschrijving voor de wegenbelasting van de maand januari 2014 weer niet gelukt zijn! Ik zou nu toch graag willen weten waar dit probleem uit voortkomt daar ik met andere bedrijven ook problemen ondervind. Ik zou niet graag door deze overgang van de banken als een slechte betaler te boek komen te staan!
WAAR blijft mijn huur en zorgtoeslag????U bent telefonisch NIET bereikbaar,ik doorloop het menu en zijn ,hoe kan het ook anders,alle medewerkers in gesprek waarna verbinding verbroken wordt,is dit iets nieuws??Heb al 4 gebeld
hele slechte service en niet klant vriendelijk!!! zit nu al 20 minuten aan de lijn en daarvan 15 minuten wachten op doorverbinden bespottelijk
Ik had niet lang geleden een medewerkster info autobelasting aan de telefoon, deze was bijzonder vriendelijk en behulpzaam.
stelletje schijnheilige oplichters sterf !
Hoe jullie Mensen oplichten
Belastingdienst heeft een gratis nummer 0800 0543 dit gewoon is mensen belazeren, achteraf krijg je vette rekening.
Ik heb het postadres van de Belastingdienst nodig (Inspecteur van de Belastingdienst) en dat staat niet vermeld op deze website.
6%btw dat gaat nog 21% is toch wel wat hoog graag terug naar 15% voor iedereen beter.
Ik heb 27 februari u gebeld en de teller bij UPC is doorgegaan tot 17,50 Ik dacht dat ik alleen het doorschakelen betaalde Hoor graag van u M van de Peppel
Ik heb een formulier inkomstenbelasting 2014 nodig Adres: Michel Eijsenga p/a Spreeuwenstraat 29 2623 GV Delft Hoe kom ik eraan ? Graag zo spoedig mogelijk Ik ben zijn vader *(wim eijsenga)
BESTE JULIE KENNEN 52,00 ERAF HALEN MAAR NIET MEER DAN BETAAL IK SEPT 2 KEER 52,00
HALLO HEER OF MEVR IK KAN DEZE MAAND WEL BETALEN 3KEER 52,00 27 STE OKT MVG FAM JACOBS

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.