klantenservice Beekse Bergen

www.beeksebergen.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Beekse Bergen
Vakantiepark Beekse Bergen is een vakantiepark dat gevestigd is in Noord-Brabant. In het vakantiepark kunt u een safari meemaken, omdat er een safaripark omheen ligt. In het safaripark zijn verschillende dieren te zien, die ook wel bekend staan als de Big Five. U hoeft dus niet naar Afrika af te reizen om de Big Five te zien. In het vakantiepark zijn leeuwen, olifanten, giraffen, neushoorns, jachtluipaarden, pinguïns en nog vele andere dieren. Het safaripark is verkozen tot Beste dierenpark in 2013 en 2014. Ook is er een grote speeltuin aanwezig, waar er verschillende trampolines, glijbanen, schommels, speeltuinen en waterattracties zijn. Daarnaast is er voor volwassenen een zandstrand aangelegd. Via het Vakantiepark Beekse Bergen kunt u daarnaast terecht bij de grootste speeltuin in Brabant. 
 Er zijn verschillende vakantiehuisjes waar u een of meerdere nacht(en) kunt blijven slapen. Op de website wordt een top 5 weergegeven van de last minutes die u kunt boeken. Er zijn verschillende bungalows die u kunt huren. U dient met een gezelschap te zijn van tenminste vier personen. Op de website van Vakantiepark Beekse Bergen kunt u een keuze maken tussen een blokhut, blokhut plus, chalet, kidsbungalow en een groepsbungalow. De kleinere bungalows zijn te huren vanaf 4 personen. Daarnaast zijn er bungalows voor 6 personen en de groepsbungalows kunnen geboekt worden voor een gezelschap van ten minste 16 personen. Naast de verschillende vakantiehuisjes heeft Vakantiepark Beekse Bergen een camping waar u kunt overnachten. Er zijn verschillende plaatsen waar u uw caravan of tent kwijt kunt. Zo is er de standaard plaats en de standaard kampeerplaats, de comfortplaats en de comfort kampeerplaats, de luxe plaats en de luxe kampeerplaats, de visstek en de safariplaats. Prijzen voor een overnachting zijn afhankelijk van de periode en het aantal nachten dat u wenst te verblijven bij Vakantiepark Beekse Bergen. U kunt de klantenservice van Vakantiepark Beekse Bergen bereiken via het telefoonnummer 0900-0200. Een telefoongesprek kost €0,35 per gesprek. Ook is het mogelijk om een online contactformulier in te vullen. U dient dan uw naam, emailadres, telefoonnummer, reserveringsnummer en vraag of opmerking in te vullen. Vakantiepark Beekse Bergen zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Daarnaast kunt u een aanvraagformulier toegezonden krijgen. Indien u het aanvraagformulier toegezonden krijgt, zult u de brochure van Vakantiepark Beekse Bergen ook ontvangen. Het is daarnaast mogelijk om de nieuwsbrief te ontvangen. U kunt u aanmelden voor de nieuwsbrief van Vakantiepark Beekse Bergen via de website. U kunt Vakantiepark Beekse Bergen ook vragen stellen via sociale media. Het park is actief op Twitter en Facebook. Daarnaast is het vakantiepark vindbaar op Youtube en Google Plus.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Beekse Bergen. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Beekse Bergen, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

De Efteling is een van de grootste attractieparken van Nederland en ligt...
uitgebreide informatie »
Madurodam is een Nederlands attractiepark, dat gevestigd is in...
uitgebreide informatie »
Phantasialand is een groot pretpark dat is gelegen in Duitsland. In het...
uitgebreide informatie »
Bobbejaanland is een attractiepark in België. Het is gelegen in...
uitgebreide informatie »
Oud Valkeveen is een speelpark in de Nederlandse gemeente Naarden in de...
uitgebreide informatie »
Moviepark Germany is een groot Duits pretpark en is gevestigd in...
uitgebreide informatie »

views

456

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee




Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.