klantenservice Aviodrome

Aviodrome.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Aviodrome
Aviodrome is een Nederlands pretpark en is gevestigd in Lelystad. In het pretpark zijn verschillende vliegtuigen te zien en kunnen kinderen zelf vliegen in verschillende vluchtsimulators. Daarnaast kunnen de bezoekers kennis maken met morseseinen in de radiokamer. Het 4D-filmtheater laat bezoekers ervaren hoe het is om zelf te vliegen. Ook zijn er diverse speelplekken, waar kinderen kunnen spelen. Boven het Aviodrome vliegt een vliegtuig die een rondvlucht doet. Daarnaast is er het Schipholgebouw uit 1928, daar kunnen de bezoekers verschillende kamers verkennen. Op de website is een virtuele wandeling te zien, die de kijkers rond leidt over het buitenterrein van het pretpark. Tickets kunnen zowel online als aan de kassa van Aviodrome gekocht worden. De Prijzen van de tickets zijn afhankelijk van de leeftijd. Kinderen onder de drie jaar mogen gratis naar binnen. De entreeprijs voor een kind van 3 tot en met 11 jaar bedraagt €14,95. Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen dienen €17,50 te betalen. De entreeprijs voor mindervaliden bedraagt €10,95 en de entreeprijs voor 60-plussers bedraagt €16,50. Dit is op vertoon van een geldige legitimatie. Daarnaast zijn er verschillende kaarten die korting geven op de entreeprijs. Indien u in het bezit bent van een Museumkaart, mag u gratis naar binnen. Mocht u in het bezit zijn van een Cultuurkaart, dient u een entreeprijs van €15,75 te betalen. Ook is het mogelijk een combinatieticket te kopen. Zo kunt u een combiticket voor het Aviodrome en de Bataviawerf kopen voor €19,95. Parkeren kost €6,- per auto. U kunt contact opnemen met Aviodrome via de klantenservice. Het telefoonnummer van de klantenservice is 0900-0200. Een gesprek kost €0,35 cent per gesprek. Voor algemene vragen kunt u tevens telefonisch contact opnemen via het nummer 0320-289842. Daarnaast kunt u per post contact opnemen met Aviodrome. U kunt uw brief adresseren aan Aviodrome Lelystad Airport, Pelikaanweg 50, 8218 PG Luchthaven Lelystad. Daarnaast kunt u mailen voor reserveringen, kinderfeestjes, scholen en groepen. U kunt uw bericht sturen aan info@libemafunfactory.nl. Indien u een evenement of zakelijke bijeenkomst wilt organiseren, kunt u mailen naar sales@aviodrome.nl. Daarnaast kunt u voor dergelijke bijeenkomsten telefoneren naar het nummer 073-5282243. Op de website van Aviodrome is tevens een overzicht opgenomen van antwoorden op veel gestelde vragen. Daarnaast is het mogelijk een online contactformulier in te vullen op de website. U dient dan uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en vraag of bericht achter te laten. Aviodrome is tevens actief op social media. U kunt uw vragen stellen op Facebook en Twitter.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Aviodrome. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Aviodrome, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

De Efteling is een van de grootste attractieparken van Nederland en ligt...
uitgebreide informatie »
Madurodam is een Nederlands attractiepark, dat gevestigd is in...
uitgebreide informatie »
Phantasialand is een groot pretpark dat is gelegen in Duitsland. In het...
uitgebreide informatie »
Bobbejaanland is een attractiepark in België. Het is gelegen in...
uitgebreide informatie »
Oud Valkeveen is een speelpark in de Nederlandse gemeente Naarden in de...
uitgebreide informatie »
Moviepark Germany is een groot Duits pretpark en is gevestigd in...
uitgebreide informatie »

views

436

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.