klantenservice ASR

www.asr.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij ASR

U goed verzekeren is belangrijk. Dit staat als een paal boven water. We hopen natuurlijk allemaal dat er nooit iets mis gaat, maar helaas loopt het leven wel eens anders. Daarnaast zit een ongeluk ook in een klein hoekje, maar dit kan wel grote gevolgen hebben. In dit soort gevallen is het wel zo prettig als u goed verzekerd bent. Voor het afsluiten van verzekeringen bent u bij ASR aan het juiste adres. Hier hebben ze daarnaast veel adviseurs in dienst die de kennis en ervaring hebben om u verder te helpen. Onderschat zeker niet hoe belangrijk het is om u te verzekeren en ook om dit te doen aan de hand van een persoonlijk advies. U wilt niet zomaar wat verzekeringen hebben, u wilt degene hebben die aansluiten bij uw levensstijl en die ervoor zullen zorgen dat u zo min mogelijk risico loopt.

  • Woonverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Reisverzekering

De ene verzekering sluit u voor langere tijd af, terwijl de ander juist voor een kortere periode is. Dit laatste is bijvoorbeeld het geval bij een reisverzekering. Gaat u regelmatig op reis of weekendjes weg? Dan is een doorlopende reisverzekering slim om af te sluiten, maar als u slechts voor een paar dagen of weken per jaar weggaat, dan is een kortlopende reisverzekering een betere optie. Wat nu het beste voor u zal werken? Hiervoor kunt u het beste het telefoonnummer van ASR bellen en er met een van de adviseurs over spreken. 

Waar vindt u het telefoonnummer van ASR?

Het vinden van een telefoonnummer van een bepaald bedrijf is in deze tijd zowel makkelijker als moeilijker geworden. U kunt natuurlijk het internet opgaan hiervoor, maar dit is niet altijd mogelijk. Daarnaast staat het internet vol met informatie en het is niet altijd duidelijk of u wel echt het juiste telefoonnummer van ASR te pakken heeft. Wilt u hierin geen enkel risico lopen of wilt u dat dit zo snel mogelijk gebeurd? Neem dan contact op met NL Contact. Bij dit bedrijf hebben ze de contactgegevens van de belangrijke bedrijven in Nederland. Natuurlijk kunt u bij hen ook het telefoonnummer van ASR vinden. U kunt telefonisch contact opnemen met NL Contact via het nummer 0900-0700. Voor slechts € 0,80 per minuut staat een van de medewerkers u dan te woord. Hij of zij zal er dan voor zorgen dat u het juiste telefoonnummer van ASR krijgt en hij of zij kan u zelfs doorverbinden met het bedrijf van uw keuze. Bent u niet specifiek op zoek naar het telefoonnummer van ASR, maar ook van andere verzekeringsbedrijven? Dan kunt u op de website van NL Contact per categorie bekijken wat de contactgegevens van die bedrijven zijn.

Bel het telefoonnummer van ASR

Heeft u vaker het telefoonnummer van ASR nodig? Dan kan het wel zo prettig zijn om deze in uw telefoon op te slaan. Dit doet u heel erg makkelijk. U kunt aan de medewerkers van NL Contact ook vragen of zij u het telefoonnummer van ASR willen toesturen via een sms-bericht. Op die manier heeft u het telefoonnummer van ASR altijd bij de hand. Het is natuurlijk altijd prettig om een van de adviseurs van ASR aan de lijn te krijgen. Op die manier weet u zeker dat u het juiste advies krijgt en dat u ook echt een goede keuze maakt als het aankomt op verzekeringen. Vraag dus vandaag nog het telefoonnummer van ASR op via NL Contact en u kunt hier meteen mee aan de slag gaan. Of u de gegevens krijgt via de website of de telefoon, dat is geheel aan u

ASR Nederland is een Nederlandse verzekeringsgroep. De groep is indirect in handen van de Nederlandse Staat. De ASR verzekeringsgroep ontstond in 1997 nadat het concern Stad Rotterdam (bestaande uit de verzekeraars Stad Rotterdam Verzekeringen en Woudsend Verzekeringen) Europeesche Verzekeringen en De Amersfoortse overnam. De nieuwe naam ASR was een samenvoeging van Amersfoortse en Stad Rotterdam. In 2000 nam de Fortis groep de ASR Verzekeringsgroep over. De verzekeringsactiviteiten van Fortis bestonden tot dat moment uit de verzekeraars Amev, Ardanta en Falcon. De afkorting "ASR" bleef in stand om de verzekeringsactiviteiten aan te duiden, en stond nu voor AMEV en Stad Rotterdam. In 2003 voegde Fortis de verzekeraars AMEV, Stad Rotterdam en Woudsend samen tot één nieuwe verzekeraar: Fortis ASR. Het Fortis onderdeel Fortis Verzekering Nederland N.V. bestaat sindsdien uit Fortis ASR, De Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Falcon (waaronder ook Interlloyd en VSB-leven horen).

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met ASR. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van ASR, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

U heeft vast wel eens gehoord van het Zilveren Kruis. Deze...

uitgebreide informatie »

In Nederland hebben we een heleboel zorgverzekeraars. Wanneer het...

uitgebreide informatie »

Het hebben van verzekeringen die passen bij uw levensstijl is een...

uitgebreide informatie »

De zorgverzekeraar Agis heeft jarenlang hele goede zorgverzekeringen...

uitgebreide informatie »

VGZ

VGZ is een bekende Nederlandse zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar is...
uitgebreide informatie »

Het uitzoeken van een goede zorgverzekering kan soms aardig lastig...

uitgebreide informatie »

views

5765

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.