klantenservice Arkefly

www.arkefly.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Arkefly
ArkeFly is de eigen airline van TUI Nederland en voert voornamelijk vakantievluchten uit. ArkeFly bestaat sinds 2005 en vliegt zowel rond de Middellandse Zee als verre bestemmingen en biedt u als passagier keuze uit vier comfortniveaus: Star Class, Premium Comfort Class, Comfort en Economy. Bij een luchtvaartmaatschappij is het heel belangrijk om de klant een zo soepel mogelijke vlucht te laten ervaren. Zij doen er alles aan om uw reis naar wens te laten verlopen en eventuele problemen op te lossen. Het is mogelijk dat u na afloop van de reis vragen of reacties heeft die u kwijt wilt. Denk aan het kwijtraken van bagage of een reis die verder niet soepel verliep. Dan kunt u terecht bij de ArkeFly Klantenservice. Het telefoonnummer van de ArkeFly Klantenservice is 0900 – 275359 met een tarief van 15 cent per minuut. In het geval dat u via een reisbureau gereserveerd heeft, verzoeken zij u echter om contact op te nemen met het reisbureau voor de afhandeling van uw klacht. Als u opmerkingen heeft na uw vakantie moeten deze volgens de ANVR Reisvoorwaarden binnen een maand na terugkomst schriftelijk worden ingediend. Als u na uw vraag wordt gevraagd om originele documenten mee te sturen, dan stuurt u deze naar het adres Klantenservice, Postbus 365, 7500 AJ Enschede. Ook in het geval dat u voor de aanvang van uw reis vragen heeft over bijvoorbeeld het online aanschaffen van uw vliegtickets of wat er mee mag in uw handbagage, kunt u de ArkeFly Klantenservice inschakelen. Zij staan u graag te woord en helpen u om een hopelijk probleemloze vlucht te ervaren. Ook in het geval van vertraagde vluchten of de zwaarte van uw koffer kunt u hen inschakelen, in het geval dat u direct via hen wil boeken. Voor vragen over gehandicapten en de toegang van rolstoelen kunt ook de Klantenservice bellen. Zij zullen zoeken naar alternatieve oplossingen voor uw problemen, willen uw reis zo voorspoedig mogelijk laten verlopen en doen er alles aan om dit ook waar te kunnen maken. In het geval dat u op- of aanmerkingen heeft op ArkeFly en van mening bent dat u hen kunt helpen groeien, kunt u de ArkeFly Klantenservice bellen en staan zij open voor uw suggesties. De klant is tenslotte het belangrijkst en staat het hoogst op hun prioriteitenlijst. Ook kunt u terecht bij een Arke-reisbureau bij u in de buurt in het geval dat u persoonlijk contact prefereert. ArkeFly staat er klaar voor om u zo goed mogelijk op weg te helpen.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Arkefly. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Arkefly, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Easyjet is de grootste luchtvaartmaatschappij in Europa. Easyjet heeft...
uitgebreide informatie »
Air Arabia is een luchtvaartmaatschappij die haar basis heeft in...
uitgebreide informatie »
Transavia is een Nederlandse lijndienst- en chartermaatschappij,...
uitgebreide informatie »
Vueling Airlines is een Spaanse low cost luchtvaartmaatschappij. De...
uitgebreide informatie »
Iberia Líneas Aéras de España is de nationale luchtvaartmaatschappij van...
uitgebreide informatie »
British Airways bestaat sinds 1974 en is gevormd door een fusie tussen...
uitgebreide informatie »

views

2466

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.