klantenservice Arke

www.arke.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Arke
Arke Klantenservice. Arke is een Nederlandse reisorganisatie die is aangesloten bij verschillende Nederlandse stichtingen zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen, de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds Reizen. Samen met reisorganisatie Kras en Holland International maakt Arke deel uit van TUI Nederland, wat staat voor Touristik Union International, een Duitse multinationale onderneming gevestigd in Hannover. In totaal beschikt Arke over zo’n 2500 medewerkers op de kantoren in Rijswijk, Enschede, Ammerzoden en Schiphol-Rijk. Arke werd in 1934 opgericht door Frits Arke en Jan ten Barge als busbedrijf ‘Reisbureau Twenthe’ in Enschede. Een aantal jaar later veranderde de naam in ‘Arke en Ten Barge’. Rond 1950 ging Frits Arke een samenwerking aan met Ferdinand Jansen onder de naam ‘Reis- en Passagebureau Arke’. Arke transformeerde toen van een busonderneming naar een internationale organisatie voor het maken van reizen. Tot 1973 zijn zowel Frits Arke als Ferdinand Fransen eigenaren geweest van Arke, maar daarna trok Frits Arke zich terug. In 1989 verkoopt Fransen een deel van zijn aandelen aan het Duitse Touristik Union International (TUI). In 1995 verkoopt Fransen het restant van zijn aandelen. In 1997 ontstaat de overkoepelende TUI Nederland waarvan Arke onderdeel blijft. Arke beschikt over een goed functionerende klantenservice. Wanneer u klachten, suggesties of complimenten heeft over uw reis, kunt u deze altijd raadplegen. De Arke Klantenservice doet er alles aan om uw reis volledig naar wens te laten verlopen. Er wordt gestreefd om eventuele problemen ter plaatse op te lossen. Het kan echter toch voorkomen dat u na afloop van een reis een melding wilt maken bij de Arke Klantenservice. In dit geval kunt u contact opnemen met de Arke Klantenservice. De medewerkers hiervan zullen uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Volgens de ANVR reisvoorwaarden moeten de vragen en reacties na afloop van een reis binnen een maand na terugkomst schriftelijk worden ingediend. In het geval dat u heeft gereserveerd via een reisbureau, verzoeken wij u om vriendelijk contact op te nemen met hen voor de afhandeling van uw klacht, suggestie of compliment. Wanneer u uw reis gereserveerd heeft via onze website of via ons Contact Center, vragen wij u om contact op te nemen via ons web portaal. Hierbinnen kunt u uw klacht, suggestie of een compliment indienen. Het is bij de Arke Klantenservice ook mogelijk om hier bijlagen aan toe te voegen. In overige gevallen, zoals wanneer u bijvoorbeeld op reis gaat, kunt u het beste contact opnemen met de Arke Klantenservice via uw boekingskantoor. Een overzicht van adressen, telefoonnummers en openingstijden is te vinden op de website van Arke via het menu ‘contact’. Wanneer u dit bezoekt, bereikt u de Arke Klantenservice, waar medewerkers u zo goed mogelijk van dienst zullen proberen te zijn.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Arke. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Arke, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

TUIfly Klantenservice. TUIfly is een Duitse luchtvaartmaatschappij die...
uitgebreide informatie »

TUI

TUI Nederland Klantenservice. TUI Nederland is de marktleider in de...
uitgebreide informatie »
Kras is een Nederlandse reisorganisatie en is begonnen in 1992 als...
uitgebreide informatie »
Ebookers Klantenservice. Ebookers is een bedrijf dat zich bezighoudt...
uitgebreide informatie »
Sudtours is opgericht als familiebedrijf in 1981. Het bedrijf werd later...
uitgebreide informatie »
Sunweb Klantenservice. Sunweb is een reisorganisatie die sinds 2000...
uitgebreide informatie »

views

2597

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.