klantenservice Apple

www.apple.com

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Apple
Het Amerikaanse elektronicabedrijf Apple is in 1976 opgericht door de bekende Steve Jobs en Steve Wozniak samen met, de iets minder bekende, Ronald Wayne. Apple is in de loop der jaren bekend geworden van zijn verschillende elektronische producten. Apple kwam namelijk als een van de eerste bedrijven met de computer. De Apple computer is al een groot aantal jaren te herkennen aan het welbekende appeltje met een hap eruit. Vroeger was deze bond gekleurd, nu is het veelal een wit logo. Naast de Apple computer, die vooral veel bekendheid kreeg toen er in de jaren ’90 modellen verschenen in bijna alle kleuren van de regenboog, zijn er ook andere elektronische apparaten die geholpen hebben Apple beroemd te maken. Een voorbeeld hiervan is de iPod. De iPod bestaat al sinds 2000 en heeft veel verschillende modellen gekend. Van de iPod mini die in allerlei bonte kleuren verscheen, tot de iPod video die in de kleuren zwart, zilver en wit werd verkocht. De iPod is zo’n degelijke muziekspeler dat mensen er maar amper naar de Apple klantenservice mee hoeven te gaan. Hiernaast is Apple natuurlijk ook erg bekend geworden door zijn mobiele telefoon: de iPhone. De iPhone werd geïntroduceerd in 2007. Er was heel erg lang op deze iPhone gewacht, want er waren Apple-fanatiekelingen die bijna de hele nacht op de iPhone hebben gewacht! Verschillende medewerkers van de Apple klantenservice hebben er natuurlijk voor gezorgd dat iedereen, zolang de voorraad strekte, een iPhone in handen kreeg. Zoals eerder gezegd dat Apple erom bekend dat haar producten zeer degelijk zijn. Maar elke elektronisch apparaat kan natuurlijk kapot gaan, zelfs de allerbeste. Daarom heeft Apple ook een zeer uitgebreide Apple klantenservice, ook wel Apple support genoemd. Het bekendste onderdeel van de Apple klantenservice is de genius bar. Bij de genius bar staan verschillende medewerkers van de Apple klantenservice voor u klaar om u te helpen met elk soort probleem. Het maakt niet uit of het een klein probleempje is met uw net nieuwe iMac of met uw drie jaar oude iPhone, de zeer gemotiveerde geniussen van de Apple klantenservice zullen u met elk probleem helpen. U kan echter niet zomaar de Apple store binnen lopen en naar de Genius bar gaan, er moet namelijk een afspraak gemaakt worden. Dit kan online via de website van de Apple klantenservice pagina, www.apple.com/nl/support. Hier kunt u ook chatten met een medewerker van de Apple klantenservice, tevens een genius. Op deze manier kunt u ook de hulpverlening krijgen van de Apple klantenservice zonder naar de Apple store te gaan. Hiernaast kunt u ook bellen met de Apple klantenservice. Telefonische support is echter beperkt tot producten van minder dan een jaar oud. Dit geldt echter niet als u AppleCare heeft. Kortom: de Apple klantenservice is op veel manieren te bereiken.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Apple. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Apple, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

HP

HP, of Hewlett Packard, is op dit moment een van de grootste Amerikaanse...
uitgebreide informatie »
Asus is een bedrijf dat producten produceert die perfect zijn voor het...
uitgebreide informatie »
Levono is van origine een Chinees bedrijf. Het specialiseert zich in het...
uitgebreide informatie »
Medion is een Duits computerbedrijf. Het is opgestart in 1982. Het...
uitgebreide informatie »
Microsoft staat bekend als een bedrijf met de hoogste beurswaarde ter...
uitgebreide informatie »
Acer is in 1976 opgericht door Stan Shih in Taiwan. Hier bevindt zich...
uitgebreide informatie »

views

2289

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.