klantenservice Amusementspark Tivoli

parktivoli.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Amusementspark Tivoli
Amusementspark Tivoli is een grote outdoor speeltuin en is gevestigd in Berg en Dal, in de omgeving van Nijmegen. Het is een leuk pretpark dat gericht is op basisschoolkinderen en is daarmee erg toegankelijk voor het organiseren van schoolreisjes en kinderfeestjes. Amusementspark Tivoli heeft meer dan 30 attracties en speeltoestellen, waar de bezoekers heel de dag in en op kunnen spelen. Er zijn verschillende attracties in het park. Zo kunnen kinderen in een achtbaan, zijn er botsboten, luchtkussens, zweefmolens, trampolines, botsauto’s, draaimolens, treintjes, buggy’s en een midgetgolfbaan. Daarnaast beschikt Amusementspark Tivoli over een binnenspeeltuin. Er zijn tevens vaak verschillende animatiefiguren te zien. Sinds 2015 is er een nieuw speeltoestel, de zogenaamde Sona Boog. Dit is een interactief geluidsspeeltoestel. Er zijn verschillende mogelijkheden en door een keer op de knop te drukken, kunnen die mogelijkheden worden geactiveerd. De kinderen kunnen op een interactieve manier kennis maken met geluid en muziek. Er is een camera geïnstalleerd in het speeltoestel, waar het toestel vervolgens op reageert. Het is niet moeilijk om in het toestel te spelen, waardoor het toegankelijk is voor kinderen van alle leeftijden. Ook is er een nieuwe bouwplaats, de Toffi’s Bouwplaats. Hier kunnen kinderen een eigen hut bouwen met houten planken. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €12,50 aan de kassa. De kaarten zijn online ook te verkrijgen en bedragen €11,50 voor volwassenen en kinderen. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen. Personen van 65 jaar en ouder kunnen een kaart aan de kassa kopen voor €6,-. Deze kaarten kosten online €5,50. Ook is er een speciaal speel en smularrangement. Hierbij krijg je entree voor het park en de midgetgolfbaan, friet met mayonaise, een frikandel en limonade. Deze kaarten zijn zowel online als aan de kassa te koop. Kaarten die online worden gekocht zijn voordeliger. De kaarten kosten €15,95 aan de kassa en €15,25 via internet. U kunt de klantenservice van Amusementspark Tivoli bereiken op het telefoonnummer 024-6844444. Mocht u schriftelijk contact op willen nemen, kunt u uw brief adresseren aan Amusementspark Tivoli, Oude Kleefsebaan 116, 6571 BK Berg en Dal. Op de website is een overzicht opgenomen van antwoorden op veel gestelde vragen. Ook kunt u een email sturen naar de klantenservice van Amusementspark Tivoli. U kunt uw emailbericht versturen naar info@parktivoli.nl. Ook kunt u contact opnemen via de sociale media. Amusementspark Tivoli is actief op Twitter en Facebook. Mocht u de nieuwsbrief willen ontvangen, kan dat door u op te geven via de website.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Amusementspark Tivoli . Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Amusementspark Tivoli , of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

De Efteling is een van de grootste attractieparken van Nederland en ligt...
uitgebreide informatie »
Madurodam is een Nederlands attractiepark, dat gevestigd is in...
uitgebreide informatie »
Phantasialand is een groot pretpark dat is gelegen in Duitsland. In het...
uitgebreide informatie »
Bobbejaanland is een attractiepark in België. Het is gelegen in...
uitgebreide informatie »
Oud Valkeveen is een speelpark in de Nederlandse gemeente Naarden in de...
uitgebreide informatie »
Moviepark Germany is een groot Duits pretpark en is gevestigd in...
uitgebreide informatie »

views

371

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.