klantenservice AktieSport

www.aktiesport.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij AktieSport
AktieSport is een winkel die zowel casual kleding als sportkleding en accessoires verkoopt. AktieSport is al een tijd lang de grootste sport retailketen van Nederland en heeft een hoofdkantoor in Amsterdam. Verder heeft AktieSport wel meer dan 180 winkels door heel Nederland, waarvan er twee XL filialen zijn. Dit zijn vestigingen die een extra groot assortiment hebben. Hiernaast kunt u de AktieSport ook vinden in verschillende Scapino vestigingen. Hier heeft AktieSport namelijk een store-in-store. Dit is een kleine afdeling van AktieSport binnen een andere winkel, in dit geval dus de Scapino. AktieSport onderscheidt zich van andere sportwinkels doordat ze een altijd laagste prijs garantie hebben. Winkelen bij de AktieSport betekent dus dat u per definitie de laagste prijs betaalt. Dit komt doordat de AktieSport zeer groot inkoopt, waardoor ze lagere prijzen voor hun producten kunnen vragen. AktieSport biedt daardoor ook een goede klantenservice. Een onderdeel van de AktieSport klantenservice is dan ook het feit dat wanneer een klant een product elders goedkoper vindt, nadat hij of zij een product gekocht heeft bij de AktieSport, hij of zij 120% van het verschil in korting krijgt in de vorm van een AktieSport waardebon. AktieSport verkoopt verder verschillende A-merken. Van Nike tot Le Coq Sportif en van Puma tot Adidas. Hiernaast geeft AktieSport ook aan dat ze ook A-merken verkopen die enkel zij in het assortiment hebben; ze hebben dus vaak ook een primeur wat betreft A-merken. Het is dus duidelijk dat de AktieSport veel waarde hecht aan de tevredenheid van haar klanten. Op de website, www.aktiesport.nl, vindt u daarom een pagina met veelgestelde vragen van klanten en hun antwoorden. Mocht uw vraag er niet tussen staan? Dan kunt u contact opnemen met de AktieSport klantenservice. De AktieSport klantenservice is zeer gemakkelijk te bereiken.. Elke werkdag, van maandag tot en met vrijdag, kunt u door te bellen met 0900-2584377 bellen met een van de medewerkers van de AktieSport klantenservice. Dit kan van 09.00 in de ochtend tot 17.00 in de avond. De telefonische AktieSport klantenservice is gesloten op zaterdag en zondag. Een gesprek met de telefonische AktieSport klantenservice kost 0,35 cent per gesprek. Verder kunt u de klantenservice van AktieSport ook bereiken door de mailen naar klantenservice@aktiesport.nl. Een van de medewerkers zal uw vraag of opmerkingen dan in behandeling nemen en u dan zo snel mogelijk een reactie sturen. Heeft u een klacht over de AktieSport? Dan kunt u dat zowel via de post als via de email melden. Brieven kunnen gestuurd worden naar AktieSport t.a.v. Klantenservice, Hullenbergweg 1-3, 1101 BW Amsterdam Zuidoost. E-mails kunnen naar het algemene emailadres van de AktieSport klantenservice gestuurd worden. De klachten worden daarna zo snel mogelijk door een van de AktieSport klantenservice medewerkers in behandeling genomen.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met AktieSport. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van AktieSport, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

In 1866 opende de eerste winkel van Perry Sport onder de naam Perry&Co....
uitgebreide informatie »

NGF

De Nederlandse Golf Federatie, beter bekend als NGF, begon in 1914 als...
uitgebreide informatie »
Ongeveer twintig jaar geleden kreeg Nederland er een nieuwe sneaker...
uitgebreide informatie »
Divoza Horseworld is een winkel met een bijbehorende webshop die alles...
uitgebreide informatie »
PEC Zwolle is een Nederlandse profvoetbalclub uit Zwolle, die uitkomt in...
uitgebreide informatie »
Rumble is een winkel in Utrecht die allerlei producten aanbiedt op het...
uitgebreide informatie »

views

2678

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.