klantenservice AIS Airlines

www.aisairlines.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij AIS Airlines
AIS Airlines is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Het is een van de minder bekende luchtvaartmaatschappijen in Nederland. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat het in 2009 is opgericht en daardoor nog helemaal niet zo oud is. De maatschappij heeft dus nog niet zoveel bekendheid verworven. Het hoofdkantoor van AIS Airlines zit in de Nederlandse stad Lelystad. Om meer precies te zijn zit het op Lelystad Airport, de luchthaven van die stad. AIS Airlines voert verschillende internationale chartervluchten uit. Hiernaast voert AIS Airlines ook lijndiensten uit, met name in Duitsland en van en naar Duitsland. De bestemmingen van deze kleine luchtvaartmaatschappij zijn dan ook Stuttgart, Münster-Osnabrück, Bremen, Zürich en Sylt. Begin 2014 werd bekend dat AIS Airlines ook naar Dreden, Malmö, Neurenberg en Luxemburg zou gaan vliegen. Echter, later werd bekend dat dit toch niet het geval zou zijn. Ze werden op het laatste moment geschrapt. In opdracht van Eastern Airways voert AIS Airways vluchten uit tussen Newcastle en Birmingham. Binnen het bedrijf AIS Airlines valt ook de AIS Flight Academy. Dit is een vliegschool die gevestigd is op Lelystad Airport. Het houdt zich bezig met het opleiden van verkeersvliegers. Dit is een opleiding dat zo’n twee jaar zal duren. AIS Airlines vliegt enkel met vliegtuigen van het merk Jetstream. Hiernaast beschikt AIS Airlines ook over een vliegsimulator, voor de AIS Flight Academy. AIS Airlines vindt het erg belangrijk dat haar klanten tevreden zijn over de diensten die zij leveren. Daarom heet AIS Airlines klantenservice zeer hoog in het vaandel staan. De AIS Airlines klantenservice bestaat uit een paar verschillende onderdelen. Veel informatie die de AIS Airlines klantenservice verschaft kunt u namelijk vinden op de website van AIS Airlines. Op de website van AIS Airlines, www.aisairlines.com, kunt u bijvoorbeeld informatie vinden over arrivals en departures in op verschillende vliegvelden. Namelijk op de vliegvelden van Bremen, Münster-Osnabrück, Stuttgart en Zürich. Dit is tevens een onderdeel van de AIS Airlines klantenservice. Hiernaast kunt u ook nog direct contact opnemen met de AIS Airlines klantenservice. Dit kan op verschillende manieren. Een van de manieren waarop u contact kunt opnemen met de AIS Airlines klantenservice is via sociale media. Dit kan onder andere via de Facebook van AIS Airlines. Deze kunt u bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.30 in de ochtend tot en met 17.00 in de avond. Er zijn meer manieren op direct contact te krijgen met de AIS Airlines klantenservice. Namelijk via de telefoon, met de telefonische AIS Airlines klantenservice, en via email. Het telefoonnummer van de AIS Airlines klantenservice is 0031 0320 268 799 en het emailadres van de digitale AIS Airlines klantenservice is bookings@aisairlines.com. Er zijn dus zeer veel verschillende manieren om de AIS Airlines klantenservice te bereiken.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met AIS Airlines. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van AIS Airlines, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Easyjet is de grootste luchtvaartmaatschappij in Europa. Easyjet heeft...
uitgebreide informatie »
Air Arabia is een luchtvaartmaatschappij die haar basis heeft in...
uitgebreide informatie »
Transavia is een Nederlandse lijndienst- en chartermaatschappij,...
uitgebreide informatie »
Vueling Airlines is een Spaanse low cost luchtvaartmaatschappij. De...
uitgebreide informatie »
Iberia Líneas Aéras de España is de nationale luchtvaartmaatschappij van...
uitgebreide informatie »
British Airways bestaat sinds 1974 en is gevormd door een fusie tussen...
uitgebreide informatie »

views

973

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.