klantenservice Air France

www.airfrance.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Air France
Air France is sinds 1933 de nationale luchtvaartmaatschappij van Frankrijk. Het hoofdkwartier bevindt zich op luchthaven Charles de Gaulle in Parijs. Air-France heeft lijnen naar 296 steden in 85 landen: hierdoor hebben ze veel werknemers in dienst en hebben ze veel passagiers die ze zo goed mogelijk ondersteunen en een zo soepel mogelijke reis aanbieden. Bij een luchtvaartmaatschappij komen veel taken om de hoek kijken en daarvan is klantenservice één van de belangrijkste. De Air France klantenservice is er om u als klant bij te staan met uw reis en klachten en vragen te verwerken en te beantwoorden. Voordat u de klantenservice raadpleegt, raden zij u aan de om de FAQ als eerste door te kijken. In het geval dat uw vraag hier niet bij staat of u van mening bent dat deze niet duidelijk genoeg beantwoord is, kunt u contact opnemen met de Air France Klantenservice. Deze kunt u bereiken via hun website. Op de website kunt u de Air France Klantenservice om hulp vragen voor het online aanschaffen van boeken en het kopen van vliegtickets of het printen van uw boarding pass. Ook kunt u op de website vragen om een vergoeding van uw reis of om uw geld terug te vragen. Als u vragen heeft over Flying Blue, kunt u hen bereiken via e-mail of telefoon. Om Air France te e-mailen is het een vereiste om eerst op hun website in te loggen. Telefonisch kunt u hen bereiken via 0900 040 02 52. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag kunt u hen bellen tussen 08.00 en 20.00 en op zondag van 09.00 tot 17:00 uur. Voor kleine vragen of opmerkingen kunt u ook contact opnemen via sociale media. U kunt de Air France Klantenservice vinden op Twitter via @AirFranceFR of op Facebook. In het geval dat u uw Flying Blue nummer of boekingsinformatie op moet sturen, doe dit alleen via privé berichten in verband met privacy. Air France Klantenservice helpt u graag met vragen over vertraagde vluchten. Ook in het geval van vermiste bagage helpen zij u door de procedure heen en bieden zij u oplossingen als uw bagage nog steeds niet gevonden is. Ook in het geval dat u op- of aanmerkingen heeft op Air France en van mening bent dat u hen kunt helpen groeien, kunt u de Air France Klantenservice bellen en luisteren zij graag naar u. Dit kan echter ook op de website. Voor vragen over gehandicapten en de toegang van rolstoelen kunt ook de Klantenservice bellen. Air France is van mening dat zij u altijd willen informeren, op sociale media altijd bereikbaar zijn en alternatieve oplossingen hebben voor uw problemen. Zij willen uw reis zo voorspoedig mogelijk laten verlopen en doen er alles aan om dit ook waar te kunnen maken.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Air France. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Air France, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Easyjet is de grootste luchtvaartmaatschappij in Europa. Easyjet heeft...
uitgebreide informatie »
Air Arabia is een luchtvaartmaatschappij die haar basis heeft in...
uitgebreide informatie »
Transavia is een Nederlandse lijndienst- en chartermaatschappij,...
uitgebreide informatie »
Vueling Airlines is een Spaanse low cost luchtvaartmaatschappij. De...
uitgebreide informatie »
Iberia Líneas Aéras de España is de nationale luchtvaartmaatschappij van...
uitgebreide informatie »
British Airways bestaat sinds 1974 en is gevormd door een fusie tussen...
uitgebreide informatie »

views

3397

rating

2/5

quality

0%

reactions

2

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Slecht! 3 x gebeld, 3x doorverbonden met als resultaat dat de verbinding direct werd verbroken. Nu lees ik hier dat jullie 'niet verbonden zijn' met Air France. Zeg dat dan meteen. Ik wil graag mijn minimaal 2,40 terug.
heel lang in de wacht gestaan bij een nummer dat geld kost. slechte service

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.