klantenservice Air Europa

www.aireuropa.com

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Air Europa
Air Europa is niet, zoals de naam misschien doet vermoeden, een luchtvaartmaatschappij van heel Europa. Air Europa is een luchtvaartmaatschappij in Spanje. Het is namelijk ook niet opgericht als Air Europa, maar als Air España SA. Het bedrijf werd opgericht in 1986. De volle naam van het luchtvaart bedrijf is op dit moment dan ook Air Europa Líneas Aéreas, S.A.. Het bedrijf werd dus in 1986 opgericht, door niemand minder dan Banco de Bilbao. In 1991 werd Air Europa overgenomen door tour-operator Hidalgo, en later werd Air Europa overgnomen door Globalia Corporacion Empresarial. Dit kwam door een reorganisatie. Het hoofdkantoor van de Spaanse Air Europa is gelegen in Mallorca en de CEO van het bedrijf is Juan Jose Hidalgo. Verder is Air Europa geallieerd aan SkyTeam. Dit is al sinds 2010 het geval. Air Europa heeft een relatief grote vloot met veel verschillende vliegtuigen. Zo vliegt Air Europa met een Airbus A330-200, een Airbus A330-300, een Boeing 737-800, een Boeing 787-8, een Embraer E-195LR, een Embraer ERJ-145 en een ATR 73. In totaal beschikt Air Europa over 42 vliegtuigen. Hiernaast vliegt Air Europa naar 46 verschillende bestemmingen, waarvan de meeste binnen Europa liggen. Air Europa vindt het erg belangrijk dat al haar klanten erg tevreden zijn over hun vluchten en ervaringen bij Air Europa. Daarom heeft Air Europa klantenservice zeer hoog in het vaandel staan. Er zijn verschillende manieren om de Air Europa klantenservice te bereiken. De meest gemakkelijke manier om de Air Europa klantenservice te bereiken is via de website van Air Europa. Op deze website staat namelijk veel informatie die belangrijk voor u kan zijn voordat u uw vlucht maakt. Ook dit is een onderdeel van de Air Europa klantenservice. Hierbij heeft u dus geen direct contact met een van de medewerkers van de Air Europa klantenservice, maar krijgt u indirect informatie toegespeeld van de Air Europa klantenservice via de website van Air Europa. Er zijn echter altijd vragen die niet zo gemakkelijk via de website te beantwoorden zijn, zoals heel specifieke vragen over bijvoorbeeld uw vlucht. Gelukkig zijn er meer manieren om de Air Europa klantenservice te bereiken, naast de website. Zo kunt u direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Air Europa klantenservice via een telefoonnummer. Deze telefonische Air Europa klantenservice is onderverdeeld in een “reserveringen” en “web problemen” afdeling. Als u problemen heeft met het web kunt u bellen met de “web issues” Air Europa klantenservice. U kunt hen bereiken op 08716648011. Wanneer u meer informatie of een vraag heeft over een reservering kunt u contact opnemen met de “reservations” Air Europa klantenservice. Hen kunt bereiken via 07814230717. Hiernaast heeft Air Europa ook nog een speciale Nederlandse Air Europa klantenservice. Hen kunt u tevens telefonisch bereiken.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Air Europa. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Air Europa, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Easyjet is de grootste luchtvaartmaatschappij in Europa. Easyjet heeft...
uitgebreide informatie »
Air Arabia is een luchtvaartmaatschappij die haar basis heeft in...
uitgebreide informatie »
Transavia is een Nederlandse lijndienst- en chartermaatschappij,...
uitgebreide informatie »
Vueling Airlines is een Spaanse low cost luchtvaartmaatschappij. De...
uitgebreide informatie »
Iberia Líneas Aéras de España is de nationale luchtvaartmaatschappij van...
uitgebreide informatie »
British Airways bestaat sinds 1974 en is gevormd door een fusie tussen...
uitgebreide informatie »

views

2925

rating

1/5

quality

0%

reactions

2

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Slechte dienstverlening! Ik ben mijn koffer kwijt, geen compensatie gekregen, antwoord kreeg ik pas na TIEN maanden!!? En nooit geen koffer meer gekregen!! Schandalig!!!!!
Tilburg 21-09-2015 Verloren koffer Tilburg 16 Sep 2015 Geachte Heer/ Mev. Hierbij wil ik aan jullie een klacht indienen dat gaat over mijn koffer die ik niet ontvangen op brussel vliegveld toen ik daar kwam op het eind van de reis ik heb ge reist op 27-08 2015 vanaf mellila via malaga en via madrid naar brussel op zelfde dag maar de koffer is rechtstreek naar brussel ge gaan , maar toen ik daar kwam blijkt dat de koffer nergens te kunnen vinden, en de oplossing dat ik naar huis ga en wanneer iets te weten wordt contact met mij op genomen Uiteindelijk krijg te horen via een telefonisch gesprek dat de koffer is verdwalen en dat is niet meer te kunnen vinden De uitdaging is ,dat ik alle wat in de koffer staat moet ik het schriftelijk door geven en opsturen Het koffer tickets naam staat op Fatima Arras Reserveringsnummer is CHNL-5061510 Dossier nummer 11610 , deze nummer is gekregen in brussel vliegveld als verloren koffer We verwachten van jullie een reactie terug van deze zak Met vriendelijk groet Said Zarouali de man van Fatima Arras Onze correspondent adres is Antonius Struijckenstraat 6 5042 NL , Tilburg , Nederland Tel- 31+64586882 De email adres is Said1961@hotmail.nl

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.