klantenservice Acer

www.acer.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Acer
Acer is in 1976 opgericht door Stan Shih in Taiwan. Hier bevindt zich nog steeds het hoofdkantoor van Acer. Acer staat op dit moment op nummer twee van de lijst met de grootste bedrijven ter wereld voor de verkoop van merk-pc’s. De producten van Acer bestaan uit verschillende soorten computers, van desktop pc’s tot mobiele pc’s (zoals laptops en tablets), uit servers en opslag apparatuur en uit displays en led-tv’s. Kortom: Acer produceert veel verschillende soorten technologie. Op dit moment is Acer het grootste computerbedrijf in Azië, Europa en Amerika. Dit komt omdat het bedrijf in oktober van 2007 het Amerikaanse bedrijf Gateway over, en tevens het bedrijf Packard Bell. Acer heeft ook twee dochterondernemingen, AOpen en Apacer. AOpen is een dochteronderneming van Acer dat OEM pc-componenten van losse pc componenten maakt. Apacer maakt juist geheugenchips. Apacer is op dit moment zelfs de markleider in flash geheugenchips. Een van de redenen dat Acer in Europa zo goed loopt en zo veel bekendheid heeft, is doordat Acer de computerapparatuur van de Olympische Winterspelen in Vancouver van 2010 sponsorde en leverde. Dit deed Acer ook bij de Olympische Zomerspelen van Londen in 2012. De meest belangrijke concurrenten van Acer zijn Dell, Sony, Hewlett-Packard, Asus en Apple. Het is daarom voor Acer ook belangrijk dat het haar klanten tevreden houdt. Er zijn immers veel concurrenten waarna de Acer klanten eventueel kunnen overstappen. Daarom heeft Acer klantenservice ook zeer hoog in het vaandel staan. Wanneer u eenmaal een Acer product gekocht heeft, kunt u er vergif op innemen dat de Acer klantenservice u zeer goed zal helpen bij eventuele problemen met het product in kwestie. Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de Acer klantenservice. De meest simpele manier is gewoonweg te kijken op de website van Acer. Hier is een hele webpagina gewijd aan de Acer klantenservice. Zo staan er verschillende handleidingen van Acer producten op deze pagina van de Acer klantenservice. Deze pagina kunt u vinden door naar www.acer.nl/ac/nl/NL/contact/support/ te gaan. Via deze pagina kunt u ook naar een pagina gaan die uitlegt hoe u direct contact op kan nemen met de Acer klantenservice. Direct contact met de Acer klantenservice kan op verschillende manieren. Zo kan u simpelweg een email sturen naar de Acer klantenservice. Hiervoor moet u het online contact formulier invullen. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct iemand van de Acer klantenservice te spreken. Hier kunt u ook terecht voor telefonische ondersteuning. Bij deze vorm van Acer klantenservice wordt er een onderscheid gemaakt tussen producten binnen en buiten de garantie. Voor contact met de Acer klantenservice voor producten binnen de garantie moet u bellen met 0900 20 20 767 en voor producten buiten de garantie met 0900 32 33 340.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Acer. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Acer, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

HP

HP, of Hewlett Packard, is op dit moment een van de grootste Amerikaanse...
uitgebreide informatie »
Asus is een bedrijf dat producten produceert die perfect zijn voor het...
uitgebreide informatie »
Levono is van origine een Chinees bedrijf. Het specialiseert zich in het...
uitgebreide informatie »
Medion is een Duits computerbedrijf. Het is opgestart in 1982. Het...
uitgebreide informatie »
Microsoft staat bekend als een bedrijf met de hoogste beurswaarde ter...
uitgebreide informatie »
Dell is in 1984 opgericht door Micheal Dell. Dell is, logischerwijs, ook...
uitgebreide informatie »

views

4529

rating

4/5

quality

100%

reactions

2

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Hallo graag zou ik willen weten waanneer de updat naar kitkat komt voir de ACER E3 gsmsmart waanneer de updat komt mvg verhofstad
ik had het algemene nr gedraaid en ondanks dat ik niet het goede nr had werd ik ontzettend goed geholpen, ontzettend bedankt! Mvg Dianne Meerdink

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.