klantenservice Lenovo

www.lenovo.com

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Lenovo
Levono is van origine een Chinees bedrijf. Het specialiseert zich in het maken van computer hardware en verschillende soorten consumentenelektronica. Op dit moment is Levono de grootste computerfabrikant van China, en de op één na grootste in de wereld. Levono produceert veel verschillende producten. Niet alleen computers, maar ook foto apparatuur en verschillende soorten mobiele telefoons. In China is Levono zelfs een internetprovider. Hiernaast levert Levono ook een verscheidenheid aan informaticadiensten. Levono heeft een tijd geleden, in 2011, het Duitse en vrij populaire merk computer Medion overgenomen. Hierdoor is Levono ook in Europa een stuk bekender geworden. Hiernaast heeft IBM in 2004 hun pc-afdeling verkocht aan Levono, waardoor het merk nog populairder werd. Op dit moment levert Levono in Europa verschillende soorten laptops, de ThinkPad, IdeaPad en de Essential, verschillende soorten tablets, de ThinkPad Tablet, IdeaTab en de Yoga, verschillende soorten desktops, de Essential desktop, de Thinkcentre desktop, en de Ideacentre laptop, en hiernaast verkoopt Levono ook een smartphone, de IdeaPhone genaamd. Deze verschillende soorten computers worden in Europa, en dus ook in Nederland goed verkocht. Om hun klanten in Nederland en de rest van de wereld tevreden te houden hecht Levono veel waarde aan een goede Levono klantenservice. De Levono klantenservice is verdeelt in verschillende afdelingen, met elk een eigen telefoonnummer. Heeft u als klant een ThinkPad product gekocht, dan moet u namelijk met een andere Levono klantenservice bellen dan wanneer u een algemene vraag heeft. Wanneer u een algemene vraag heeft wordt u verbonden met de Levono klantenservice die verstand heeft over wat Levono precies is. U kunt hiervoor bellen met 0900 654 6540. Dit zal ongeveer 1 euro per gesprek kosten. U kunt deze Levono klantenservice bereken van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 in de ochtend tot en met 18.00 in de avond. Wanneer u een vraag heeft die specifiek gaat over een van de ThinkPad producten, kan u bij een andere Levono klantenservice terecht. Om met deze Levono klantenservice contact te krijgen moet u bellen met een ander nummer. Dit nummer is 020 513 3939. Deze variant van de Levono klantenservice kunt u bereiken van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 in de ochtend tot en met 17.00 in de avond. Dat is dus een uurtje korter dan de algemene Levono klantenservice. Wanneer u online reeds iets bij Levono heeft besteld moet u contact opnemen met een andere variant van de Levono klantenservice, namelijk de afdeling “online hulp bij bestellingen en status”. Deze Levono klantenservice kunt u bereiken van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 in de ochtend tot en met 17.30 in de avond. Het nummer dat u daarvoor moet bellen is 085 888 1111. Er zijn dus veel manieren om de Levono klantenservice te bereiken.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Lenovo. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Lenovo, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

HP

HP, of Hewlett Packard, is op dit moment een van de grootste Amerikaanse...
uitgebreide informatie »
Asus is een bedrijf dat producten produceert die perfect zijn voor het...
uitgebreide informatie »
Medion is een Duits computerbedrijf. Het is opgestart in 1982. Het...
uitgebreide informatie »
Microsoft staat bekend als een bedrijf met de hoogste beurswaarde ter...
uitgebreide informatie »
Acer is in 1976 opgericht door Stan Shih in Taiwan. Hier bevindt zich...
uitgebreide informatie »
Dell is in 1984 opgericht door Micheal Dell. Dell is, logischerwijs, ook...
uitgebreide informatie »

views

7305

rating

1/5

quality

20%

reactions

5

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Ik ben heel ontevreden over de kwaliteit van de laptop die ik heb gekocht. De eerste laptop had al kuren na een paar maanden, is ruim 6 weken in reparatie geweest en via de BCC kreeg ik een nieuwe, deze vertoonde na 3 weken dezelfde klachten, dus daarmee terug. Hij is opnieuw opgestuurd met het verzoek er een urgentie aan te hangen. Mijn lapptop is mijn werk en ik kan niet zonder. Nu twee weken later is er nog niets gebeurd en staat er dan hij in verzending is. Hoe kan dat 2 weken later. Verzending kan toch in 1 dag???? Ook telefonisch contact gehad met uw klantenservice hoe dit op te lossen, maar ik moest gewoon wachten. Een zeer slechte zaak en totaal geen begrip van uw medewerker. Ik vind dit een zeer slechte zaak!!! Binnen 9 maanden 2 dezelfde laptops met de zelfde klacht en totaal geen oplossing. Ik moet gewoon wachten, nu zit ik al ruim 8 weken zonder laptop. Jullie moeten dat op een andere manier oplossen. Of kwaliteit leveren, betere service dmv leenlaptop of veel sneller repareren. Hierbij beide casenummers: huidige 201409-9695035. Vorige casenummer: 201406-96666572. Ook nooit een terugkoppeling gekregen wat nou het probleem was met de laptopp. Graag hoor ik jullie reactie. Ilona van der Velden MA Support
Als je iets over de Thinkpad reeks te vragen hebt, wordt je gelijk doorgestuurd naar de website en krijg je niemand aan de telefoon. Kortom je wordt telefonisch niet geholpen!
Ik heb een lenovo thinkpad w510 waar de batterij het niet meer van doet.Ik vind dit wel heel vreemd dat dit zo snel gebeurd. Op de site staat dat u van dit probleem af weet en gratis een vervanging doet klopt dit?
Ben zeer ontevreden over de bereikbaarheid van jullie
L.S, Ik heb zonet 18-1-2017 (16.25 uur) met de Support Desk van Lenovo gesproken (mevr. Julie) inzake een installatieprobleem op mijn Lenovo ThinkPad Yoga 460 (Serial Number = R90M7HMF). De door mij bestelde installatie van MS Office 2016 op deze nieuwe laptop is door Lenovo uitgevoerd middels een "Klik-en-Klaar"-installatie. Nu ik zelf een ander MS-product Visio of Project probeer te installeren, blijkt dat geblokkeerd te worden, omdat mijn nieuwe producten GEEN "Klik-en-Klaar"-versie zijn. Ik ga daarvoor een klacht indienen, zodat ik mijn geld van Lenovo terugkrijg om een standaard MS-Office 2016-product te kopen en die zelf te installeren. MVG, Ir. O.P. Keuter Slobeend 11 3435 VP Nieuwegein +31653190653

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.