klantenservice Leidsch Dagblad

www.leidschdagblad.nl/

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Leidsch Dagblad
Het Leidsch Dagblad is een regionaal Nederlands dagblad dat in Leiden en omgeving verschijnt. Het Leidsch Dagblad is een van de titels van uitgeverij HDC Media.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Leidsch Dagblad. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Leidsch Dagblad, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Het AD, ofwel Algemeen Dagblad is een Nederlands dagblad. Het wordt...
uitgebreide informatie »
De Telegraaf is een Nederlands nieuwsdagblad dat zes keer per week als...
uitgebreide informatie »
De Volkskrant is een kwaliteitskrant. Sinds 1919 voorziet de Volkskrant...
uitgebreide informatie »
Het Dagblad van het Noorden is een dagblad dat verschijnt in de...
uitgebreide informatie »
Het Eindhovens Dagblad is een van de meest bekende regionale dagbladen...
uitgebreide informatie »
Het dagblad De Stentor is een Nederlandse regionale krant met een...
uitgebreide informatie »

views

2801

rating

3/5

quality

57%

reactions

7

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

.Bij deze zeg ik ons abonnement op met ingang per 1-10-2014,ons kl.nr.is 200145805. Hoppezak Haagweg 127 2321AA te leiden tel.071-4033060 emailadresis.t.w. jantien.wim@casema.nl
Wij deden mee aan de oranje BINGO maar misten de laatste Bingo getallen? Op de site kan ik het helaas niets terug vinden. De code van de kaart is :7CV3H Kunt u ons iets laten weten als we onder de winnaars vallen? Fam. Huijgen Oegstgeest 2343BH/42 Met hartelijke dank!
Wij deden mee aan de oranje BINGO maar misten de laatste Bingo getallen? Op de site kan ik het helaas niet terug vinden. De code van de kaart is :7CV3H Kunt u ons iets laten weten als we onder de winnaars vallen? Fam. Huijgen Oegstgeest 2343BH/42 Met hartelijke dank!
laatst werd nieuwjaarskaartje bezorgd ,dus dan geef je iets aan die persoon,die hem ook daadwerkelijk bezorgd,maar niet aandiegene wie voor de krant de uitgifte heeft.dus in het kort de bezorger[ster] krijgt niets .dit is nagevraagd,wij hebben al ong 40 jaar het leidsch dagblad ,maar nog nooit zo iets meegemaakt,gaarne hierop uw antwoord.fam Zandbergen NW Hout.
vandaag helaas geen krant ontvangen .
Ik ben soms niet meer happy met jullie krant! Vandaag 5-12 weer geen krant gehad En dit is niet de eerste keer! En ik haat het het LD digitaal te lezen Ik betaal best wel een behoorlijk bedrag voor deze krant en dan maak ik dit wéér mee! Ik mag nu wel eens verwachten dat ik het bedrag van de krant van vandaag (en de andere paar kranten die ik dit jaar hen gekocht) vergoed krijg! Ben al jaren abonnee en zou het jammer vinden als ik door dit soort klachten naar een andere krant moet overstappen!
wij gaan met vacantie van van 26 mei tot 2 juni een verzoek om de krant te bezorgen op lindenlaan 2 lisse bv dank

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.