klantenservice Iberia

www.iberia.com

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Iberia
Iberia Líneas Aéras de España is de nationale luchtvaartmaatschappij van Spanje en heeft als thuisbasis Madrid. In 2008 vond er een fusie plaats met de British Airways en is de op twee na grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld geworden. Hierdoor heeft Iberia Airlines een groot aantal passagiers dat een zo plezierig en vlekkeloos mogelijke reis wordt aangeboden, en deze moeten natuurlijk ook worden geassisteerd in hun vlucht in dit uitgebreide internationale netwerk. Ook veel regionale vluchten worden uitgevoerd door Air Nostrum onder een Iberia-vluchtnummer. In het kader daarvan biedt Iberia u vrijwillig de Iberia Klantenservice aan en staat paraat om u de best mogelijke klantenservice aan te bieden. Op de website vindt u informatie over uw vlucht, maar u kunt ook contact opnemen met de klantenservice. In het geval dat de website niet genoeg informatie biedt, kunt u het nummer 0900 8051 bellen met een tarief van 80 cent per minuut. U kunt de Iberia Klantenservice inschakelen voor vragen over de laagste prijs waarmee u kunt vliegen, maar ook over informatie van vertraagde vluchten, afgezegde vluchten of verplaatste vluchten. Daarnaast streeft de Iberia Klantenservice er naar om passagiers te assisteren die een vertraagde vlucht hebben opgelopen. In het geval dat u meer informatie wilt over het bedrijf of de snelste manier om in te checken, kunt u ook contact opnemen met de klantenservice. Ook als u wilt weten hoe u de naam, data of klasse van uw ticket kunt veranderen staat de Iberia Klantenservice voor u klaar. In het geval dat uw bagage kwijt is geraakt of op een ander vliegveld staat, zal de klantenservice hun best doen om u zo goed mogelijk bij te staan in het proces en u alternatieve oplossingen voor uw problemen aan te bieden. Ook voor vragen over gehandicapten en de toegang van rolstoelen kunt de Klantenservice bellen. In het geval dat u geen urgente vragen heeft, maar er wel een antwoord op wilt weten, kunt u een e-mail sturen. Als u op- of aanmerkingen heeft op Iberia en van mening bent dat u de luchtvaartmaatschappij kunt helpen groeien, kunt u de Iberia Klantenservice bellen. Ook in het geval dat u slechts iets goeds te melden heeft, kunt u natuurlijk de klantenservice bellen. Iberia staat voor u klaar om een zo voorspoedig mogelijke vlucht te kunnen garanderen en in het geval dat zij hier niet in zijn geslaagd, zullen ze er alles aan doen om er voor te zorgen dat u toch weer tevreden thuis komt.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Iberia. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Iberia, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Easyjet is de grootste luchtvaartmaatschappij in Europa. Easyjet heeft...
uitgebreide informatie »
Air Arabia is een luchtvaartmaatschappij die haar basis heeft in...
uitgebreide informatie »
Transavia is een Nederlandse lijndienst- en chartermaatschappij,...
uitgebreide informatie »
Vueling Airlines is een Spaanse low cost luchtvaartmaatschappij. De...
uitgebreide informatie »
British Airways bestaat sinds 1974 en is gevormd door een fusie tussen...
uitgebreide informatie »
De Air Berlin PLC & Co. Luftverkehrs KG, meestal aangeduid als...
uitgebreide informatie »

views

8541

rating

1/5

quality

0%

reactions

9

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Ik zit met een klacht over een kapotte koffer . Ik wil een klacht indienen en krijg ze maar niet te pakken wat een FLUT organisatie . GEWOON NIET BEREIKBAAR !!!!!!!
Schandalig hoe ze met mensen omgaan op het vliegtuig en de bagage krijg je na 3 dagen dat is blijkbaar normaal eens en nooit meer
waardeloos, 8 minuten in de wacht en steeds werd er gezegd "uw wordt als eerstvolgende geholpen"!
niet te bereiken slechte service telefonisch
0900 8051 de lijn wordt meteen verbroken
Rand debielen!
Zit al 2 dagen op mijn bagage te wachten. Online melding no update , check later . Telefoon menu betalend & als je doorklikt wordt je er uiteindelijk uitgeknald. Prutservice.
Ik heb reeds 2 e-mails gestuurd naar U om te vragen naar de Pin code van dhr. J.v.t Zelfde , hij is zijn PIN vergeten. J.v.t Zelfde Voorstraat 129 2225 EP Katwijk Iberia Plus Platina Iberia Pas : FQTV IB 18469692 04/2008 Ik doe dit voor hem omdat hij niet in het bezit is van een pc. Voor eventuele vragen tel. bereikbaar op +31 653153515 hij is momenteel op Gran Canaria maar bereikbaar op het bovenstaande nummer. Mocht U via e-mail willen reageren dan is dat ook mogelijk via, mijn e-mail adres. Hoop nu wek op antwoord??? Met vriendelijke groet Hans Lobbers
2 keer zijn we uit de lucht gehaald met bellen. Maar kunt u me met spoed terug bellen ivm een vlucht uit Valancia die vandaag niet meer naar Amsterdam vlieg. Maar er is daar een vrouw van 80 die nu niet meer weet wat ze moet doen. tel nr 06 2199 3006

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.