klantenservice IBM

www.ibm.com

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij IBM
International Business Machines Corporation, ook wel IBM, genoemd is opgericht in 1888 door Herman Hollerith. Natuurlijk was het aan het einde van de 19e eeuw een heel ander bedrijf dan wat het nu is, maar de oorsprong van IBM ligt daar wel. Inmiddels is IBM vooral bekend vanwege de eerste personal computer, de IBM Personal Computer. Inmiddels is IBM gevestigd in Armonk, New York, en heeft het Ginni Rometty als CEO. De kernactiviteiten van IBM zijn het ontwerpen en verkopen van verschillende soorten producten, zoals computer hardware, computersoftware, computer technologie en dienstverlening in de IT-sector. IBM is een van de grootste ICT bedrijven ter wereld. IBM werd daarom ook wel eens Big Blue genoemd, vanwege de macht van het bedrijf en het opvallende blauwe logo die ze bezitten. IBM is inmiddels actief in meer dan 160 landen, in het merendeel van alle landen van de wereld dus. In Nederland opende de eerste vestiging zich in 1940. IBM houdt zich tevens bezig met business en IT consulting, business process outsourcing, IT-projecten, outsourcing services, financiering, hardware, software, onderhoud van zowel hardware en software, het ontwikkelen en onderhouden van applicaties, en met business continuity en revovery services. IBM is dus een grote speler op het gebied van ICT, dat is zeker wel duidelijk. Omdat IBM zo’n enorm bedrijf is, is het ook niet gek dat klantenservice voor hen erg belangrijk is. De IBM klantenservice is dan ook op veel verschillende manieren te bereiken. Om klanten zo goed mogelijk te helpen is de IBM klantenservice opgedeeld in verschillende onderdelen. Zo is er een speciaal nummer om contact te krijgen met de IBM klantenservice dat gaat over het leveren van algemene informatie over IBM. Dit nummer is 020 513 5151. Er is echter ook een onderdeel van de IBM klantenservice dat gaat over ondersteuning met betrekking tot software. Dit gedeelte van de IBM klantenservice kunt u bereiken door te bellen met een telefoonnummer. Dit nummer is 0205132440. Heeft u echter vragen over hardware en heeft u daarbij ondersteuning nodig? Dat kan ook. De IBM klantenservice heeft daar namelijk een apart onderdeel voor. Als u het nummer 0205145155 belt krijgt u een medewerker van de IBM klantenservice aan de lijn die u technische ondersteuning kan geven voor uw problemen met IBM hardware. Tevens kunt u ook een email sturen naar de IBM klantenservice. Kijk hiervoor op de website van IBM, www.ibm.com/contact/nl/. Hier staan al deze nummers en andere manieren om contact te krijgen met de IBM klantenservice nogmaals op een rijtje. Natuurlijk kunt u ook contact krijgen met de IBM klantenservice door een brief te sturen. Het adres van IBM Nederland is: IBM Nederland Hoofdkantoor, Johan Huizingalaan 765, 1066VH Amsterdam. Kortom er zijn veel manieren om de IBM klantenservice te bereiken.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met IBM. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van IBM, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

HP

HP, of Hewlett Packard, is op dit moment een van de grootste Amerikaanse...
uitgebreide informatie »
Asus is een bedrijf dat producten produceert die perfect zijn voor het...
uitgebreide informatie »
Levono is van origine een Chinees bedrijf. Het specialiseert zich in het...
uitgebreide informatie »
Medion is een Duits computerbedrijf. Het is opgestart in 1982. Het...
uitgebreide informatie »
Microsoft staat bekend als een bedrijf met de hoogste beurswaarde ter...
uitgebreide informatie »
Acer is in 1976 opgericht door Stan Shih in Taiwan. Hier bevindt zich...
uitgebreide informatie »

views

1322

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.