klantenservice Hotel Idee

www.hotelidee.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Hotel Idee
Hotelidee.nl is een online reisorganisatie die verschillende hotels of arrangementen aanbiedt tegen een scherpe prijs. Op de website zijn verschillende thema’s waaruit gekozen kan worden. Houdt u van het strand, dan kunt u het zoekwoord strand gebruiken. Indien u van een sportief arrangement houdt, gebruikt u het zoekwoord sportief. Wilt u liever een beauty arrangement of een weekendje weg dan is dat ook mogelijk. Daarnaast is er bij Hotelidee.nl een ruime keuze uit bestemmingen. Er kunnen hotels en arrangementen geboekt worden in vele provincies en steden. Zo biedt Hotelidee.nl hotels en arrangementen aan in Friesland, Drenthe, Limburg, Amsterdam en Groningen. Er worden ook een groot aantal hotels aangeboden in Duitsland en België. Hotelidee.nl biedt 715 arrangementen aan en elke dag worden er op de website nieuwe aanbiedingen getoond. Hotelidee.nl werkt als volgt: Op Hotelidee.nl kunt u aangeven waar u interesse in heeft. Er kan worden aangegeven in welke prijsklasse u wilt zoeken en in welke regio of plaats u een hotel zoekt. Heeft u een hotelarrangement gevonden, dan staat er onderaan op de pagina ‘’Boek’’. U dient uw gegevens in te vullen en de vertrek/aankomst tijden. Na het boeken van het arrangement krijgt u een e-mail van de reservering. Binnen 24 uur zal de reserveringsafdeling van Hotelidee.nl contact met u opnemen om uw reservering definitief te bevestigen. De betaling dient altijd te worden voldaan bij het hotel. Het is per hotel verschillend welke voorwaarden zij hanteren over de betaling. Deze informatie zal bij de bevestiging vermeld worden. Het kan zijn dat door omstandigheden een reisovereenkomst geannuleerd moet worden. Het hotel is bevoegd om daarvoor annuleringskosten in rekening brengen. Hotelidee.nl verwijst daarvoor naar de Uniforme Voorwaarden Horeca. Deze voorwaarden staan vermeld op www.hotelidee.nl. Hotelidee.nl is bereikbaar op het nummer 0800-5405405. Daarvoor kunt u terecht voor informatie of vragen of reserveringsdiensten. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 22.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot en met 17.30 uur. Op zaterdag en zondag zijn zij bereikbaar van 10.00 tot en met 14.00 uur. Het is ook mogelijk om schriftelijk vragen te stellen deze kunnen opgestuurd worden naar: Postbus 2077 6900 CB Zevenaar. Vragen kunnen ook worden gesteld via reservering@hotelidee.nl. U kunt ook langsgaan bij hotelidee.nl. Het bezoekadres is: Didamsestraat 10, 6901 HC Zevenaar. Indien u op de hoogte wilt blijven van de laatste aanbiedingen schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Hotel Idee. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Hotel Idee, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Wie kent Booking.com niet? Booking.com is een populaire website die...
uitgebreide informatie »
Hotelkamerveiling.nl is een website die hotelkamers aanbiedt tegen een...
uitgebreide informatie »
HotelSpecials Klantenservice. Steeds vaker willen mensen even een...
uitgebreide informatie »
Buro Scanbrit is de vakantiespecialist voor Noordwest- Europa. Buro...
uitgebreide informatie »

views

705

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.