klantenservice Happytravel

www.vliegticketszoeken.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Happytravel
Vliegticketszoeken is een organisatie die vliegtickets vergelijkt en deze tegen een scherpe prijs aanbiedt. Indien u de website bezoekt, dient u een bestemming te selecteren en of een luchtvaartmaatschappij. Vliegticketszoeken biedt de goedkoopste vliegtickets van alle aanbieders aan, indien er op het totaalbedrag wordt vergeleken. Indien u bij vliegticketszoeken uw ticket boekt, kunt u betalen via iDeal of creditcard. De betaling hangt af van het soort reis dat u boekt. Indien u een of meerdere lijndienstvluchten boekt, kunt u gratis betalen via iDeal. Ook kunt u betalen met de creditcard, hiervoor betaald u wel een toeslag van 2,5% van de totale reissom. Mocht u met een low cost carrier gaan vliegen, kunt u uitsluitend met creditcard betalen. De kosten hiervan hangen af van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt. Vliegticketszoeken behoort tot de grotere internationale reisorganisatie ATPI. ATPI heeft meerdere vestigingen in Nederland en heeft meer dan 400 medewerkers in Nederland. In totaal werken er meer dan 1000 mensen bij de internationale reisorganisatie. Deze mensen zijn verspreid over meer dan twintig landen. ATPI houdt zich sinds 1998 al bezig met online vergelijken en verkopen van vliegtickets. Voorheen was vliegticketszoeken bekend onder de websites Tickettracker.nl, happytravel.nl en vliegticketskopen.nl. Mocht u een hotel willen boeken, kan dat ook via de website. Indien u op het tabblad klikt op de website, wordt u doorverwezen naar de website www.booking.com. Vliegticketszoeken heeft hier een samenwerkingsverband mee. Op booking.com kunt u uw hotel boeken. Daarnaast is het mogelijk een auto te huren via Sunny Cars. Indien u op dit tabblad klikt, wordt u doorgelinkt naar de website van Sunny Cars. Ook reisverzekeringen kunnen worden afgesloten bij vliegticketszoeken. Hiervoor is vliegticketszoeken een samenwerking gegaan met Allianz Global Assistance. U kunt een kortlopende, doorlopende, globetrotter of kortlopende annuleringsverzekering afsluiten bij Allianz Global Assistance. Meer informatie over deze verzekeringen vindt u op de website. Vliegticketszoeken heeft een professionele klantenservice en is te bereiken op verschillende manieren. Ten eerste is het een online aanbieder van vliegtickets, waardoor het raadzaam is de website http://www.vliegticketszoeken.nl/vliegtickets/ te bezoeken. Daarnaast is het ook mogelijk telefonisch contact op te nemen met vliegticketszoeken. U kunt het telefoonnummer 0900-8589633 hiervoor gebruiken. Dit nummer is elke dag van de week bereikbaar, tot 22 uur ‘s-avonds. Een gesprek kost €0,80 cent per minuut. Mocht u zich in het buitenland bevinden, kunt u het nummer +31202011300 hiervoor gebruiken. Ook is het sturen van een email mogelijk. Dit kan naar het adres info@vliegticketszoeken.nl. Vliegticketszoeken is ook actief op de sociale media. U kunt uw vragen stellen via Facebook: https://www.facebook.com/pages/Vliegticketszoekennl enTwitter: https://twitter.com/vliegticketsnr1.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Happytravel. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Happytravel, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

TUIfly Klantenservice. TUIfly is een Duitse luchtvaartmaatschappij die...
uitgebreide informatie »

TUI

TUI Nederland Klantenservice. TUI Nederland is de marktleider in de...
uitgebreide informatie »
Kras is een Nederlandse reisorganisatie en is begonnen in 1992 als...
uitgebreide informatie »
Ebookers Klantenservice. Ebookers is een bedrijf dat zich bezighoudt...
uitgebreide informatie »
Arke Klantenservice. Arke is een Nederlandse reisorganisatie die is...
uitgebreide informatie »
Sudtours is opgericht als familiebedrijf in 1981. Het bedrijf werd later...
uitgebreide informatie »

views

713

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.