klantenservice Finnair

www.finnair.com

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Finnair
Finnair is de nationale luchtvaartmaatschappij van Finland. Finnair opereert vanaf de luchthaven Helsinki-Vantaa en beheerst zowel de binnenlandse als de internationale luchtvaartmarkt in Finland. De Finse staat bezit 80 procent van de aandelen; 20 procent is in buitenlandse handen. In 2010 vervoerde Finnair 6,9 miljoen passagiers, waarvan 1 miljoen binnenlandse vluchten. Finnair is lid van de Oneworld Alliance van luchtvaartmaatschappijen.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Finnair. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Finnair, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Easyjet is de grootste luchtvaartmaatschappij in Europa. Easyjet heeft...
uitgebreide informatie »
Air Arabia is een luchtvaartmaatschappij die haar basis heeft in...
uitgebreide informatie »
Transavia is een Nederlandse lijndienst- en chartermaatschappij,...
uitgebreide informatie »
Vueling Airlines is een Spaanse low cost luchtvaartmaatschappij. De...
uitgebreide informatie »
Iberia Líneas Aéras de España is de nationale luchtvaartmaatschappij van...
uitgebreide informatie »
British Airways bestaat sinds 1974 en is gevormd door een fusie tussen...
uitgebreide informatie »

views

2204

rating

1/5

quality

0%

reactions

1

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Geachte heer/mevrouw Ik heb gisteravond 14-12 een boeking gedaan voor 4 personen van Amsterdam naar Los Angeles via schipholtickets Nu heb ik per ongeluk een verkeerde voornaam ingevuld bij een van de personen. Vanmorgen hierover contact gehad met Schipholtickets om dit te veranderen. Schipholtickets heeft ook contact hierover gehad met Finnair. Finnair wilde dit niet veranderen en daarom heb ik een nieuw ticket moeten kopen bij Schipholtickets.(Ook weer vliegen met Finnair) Ik had juist weer voor Finnair gekozen omdat jullie zulke goede recencies hebben. Ook in januari vlieg ik zelfs met via Budgetair met Finnair naar Kittila in Finland. Ook weer met 4 personen. Ik weet dat ik zelf de naam verkeerd heb ingevuld, maar het is ook jammer dat Finnair mij niet tegemoet wil komen. Hoop dat ik nog een reactie krijg. Met vriendelijke groet Nico Rolink Tel.: 0031621267111 Email: n.rolink@upcmail.nl

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.