klantenservice Executive Mobility Group

www.executivemobility-group.com

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Executive Mobility Group
De Executive Mobility Group is opgericht door Nino Nelissen. Voordat Nino Nelissen dit bedrijf oprichtte was hij partner bij een van de Big Four accountants- en belastingadvieskantoren. Binnen deze kantoren heeft hij 13 jaar ervaring opgedaan in de dienstverlening aan expats. Zo heeft hij ondervonden hoe het is om expat te zijn tijdens zijn uitzendingen naar Japan. Daarom heeft hij een rijk netwerk opgebouwd van betrouwbare en flexibele partners. Het doel van Executive Mobility Group is om de wens van de opdrachtgever te voldoen: dit vormt dan ook de basis van hun dienstverlening. Zo doen ze aan mobility management, taks services, immigration services, relocation services en payroll services. De Executive Mobility Group is te vinden in Amsterdam en in New York en zorgt ervoor dat bedrijven geen risico’s lopen ten aanzien van sociale lasten en/of loonheffing. Daarom is de Executive Mobility Group klantenservice ook zo belangrijk: het is de beste manier om hun klanten te woord te staan en ze helpen u dan ook graag. Indien u meer informatie wenst over de diensten van de Executive Mobility Group, kunt u een e-mail sturen naar hun klantenservice. Dit doet u via info@executivemobility-group.com. Het contact dat u in dit geval opneemt is geheel vrijblijvend om u een optimale klantvriendelijkheid te kunnen bieden. Het bedrijf streeft er naar om binnen een werkdag contact met u op te nemen. Een andere manier om contact op te nemen met de Executive Mobility Group klantenservice is door een telefoontje te plegen. Dit doet u door te bellen naar 020 – 405 4750. Ook kunt u een fax sturen, indien u belangrijke documenten hebt die u door moet sturen. Dit doet u via het faxnummer 020 – 405 4753. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een brief te sturen of een bezoekje te brengen aan de Executive Mobility Group klantenservice. Om langs te gaan, moet u in de buurt van Schiphol zijn. Het adres is Schiphol Boulevard 183, 1118 BG, Schiphol. Wees echter op uw hoede, want dit is niet het postadres! Indien u een klacht of suggestie via de post wil sturen doet u dit door een brief te sturen naar PO Box 75544, 1118 ZN, Schiphol. Tenslotte kan het natuurlijk ook zo zijn dat u in New York bent en toevallig behoefte hebt aan de Executive Mobility Group klantenservice. In dit geval kunt u langs gaan op 245 Park Avenue, 39th Floor, New York, NY 10167-0002. Ook kunt u in dit geval bellen met +1 212 672 1991 of een fax sturen naar +1 212 792 4001.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Executive Mobility Group. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Executive Mobility Group, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

IAB

IAB Klantenservice Het IAB, oftewel het Interactive Advertising...
uitgebreide informatie »
MFAS staat voor Meijer Fiscale Adviessystemen. De basis voor MFAS is...
uitgebreide informatie »
Bedrijfsadvies op Maat Klantenservice Bij Bedrijfsadvies op Maat...
uitgebreide informatie »
McKinsey & Company is een van oorsprong Amerikaans consultancy bureau,...
uitgebreide informatie »
Key Result biedt u een breed aanbod op het gebied van projectmanagement...
uitgebreide informatie »

LHC

LHC Consulting is een adviesbureau met een duidelijke supply chain...
uitgebreide informatie »

views

1011

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.