klantenservice Elsevier

www.elsevier.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Elsevier
Elsevier is een overwegend rechts-georiënteerd Nederlands opinieweekblad. Hoofdredacteur is Arendo Joustra. Het blad richt zich primair op hoger opgeleide lezers en allerlei segmenten binnen de marktsector. Het verzorgde jarenlang de eerste Nederlandse boekenbijlage.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Elsevier. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Elsevier, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Reader's Digest, in Nederland en België ook uitgebracht onder de naam...
uitgebreide informatie »
Flair is een Nederlands tijdschrift voor jonge vrouwen, dat wordt...
uitgebreide informatie »

FHM

FHM is een tijdschrift voor mannen tussen 18 en 30 jaar dat gepubliceerd...
uitgebreide informatie »
Viva is een Nederlands weekblad met als doelgroep jonge (geëmancipeerde)...
uitgebreide informatie »
Het Veronica Magazine is een televisiegids uitgegeven door Veronica...
uitgebreide informatie »
Als abonnee van Quest krijgt u op de meeste producten korting indien u...
uitgebreide informatie »

views

1663

rating

3/5

quality

50%

reactions

2

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Goedemiddag, Hierbij verzoek ik u vriendelijk het abonnement van JUIST te schrappen van bovengenoemde naam. Uiteraard ontvang ik graag nog de resterende nummers binnen dit abonnementsjaar. Vriendelijke groet, Henk Grethe
Onderstaande mail hebben wij al 2x ontvangen. Wij zijn niet de heer Bos en hebben dit abonnement ook NIET aangevraagd. Zou u ons emailadres (ambo@home.nl) willen verwijderen. Dank U !! Geachte heer Bos, Uw abonneenummer: 8917081815 U hebt onlangs een Elsevier Digitaal-abonnement* afgesloten. Ik heet u van harte welkom bij het grootste opinieblad van Nederland! Elsevier Digitaal Voor u zijn er geen grenzen. U hebt onbeperkt toegang tot alle artikelen op elsevier.nl en de Elsevier Digital-app. U leest Elsevier op uw computer, tablet en smartphone waar en wanneer u dat wilt. Elsevier Digital-app Om Elsevier te kunnen lezen, dient u de Elsevier Digital-app te downloaden. Door in te loggen met uw opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord krijgt u elke week toegang tot de nieuwste artikelen van Elsevier. Download de app » U krijgt meer Als abonnee van Elsevier leest u op elsevier.nl niet alleen de nieuwste editie van Elsevier, maar ook het laatste nieuws, achter-gronden, commentaren en blogs. Ga naar Elsevier.nl » Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt altijd bij onze klantenservice terecht. Mail ons via klantenservice@reedbusiness.nl of bel: (0314) 35 83 50. Wij wensen u veel leesplezier! - Arendo Joustra (Hoofdredacteur Elsevier) *Hebt u een Elsevier Digitaal-proefabonnement afgesloten? Dan stopt uw abonnement automatisch aan het eind van uw proefperiode. Wat vindt u van deze e-mail? Positief Positief Negatief Negatief © 2016 Reed Business Media. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande toestemming van Elsevier, door Elsevier gepubliceerde artikelen, onderzoeken of gedeelten daarvan over te nemen, te (doen) publiceren of anderzins openbaar te maken of te verveelvoudigen. Op onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing onze algemene voorwaarden, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Gebruiksvoorwaarden | Privacy Statement

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.