klantenservice Divoza

www.divoza.com

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Divoza
Divoza Horseworld is een winkel met een bijbehorende webshop die alles verkoop wat te maken heeft met de ruitersport. Dit doet Divoza Horseworld al ruim 85 jaar lang. Divoza vindt het belangrijk om enkel kwalitatief hoogwaardige producten te leveren. Dit doen zij dan ook aan klanten uit de hele wereld. Het maakt bij Divoza dus niet uit of de klant uit Nederland of uit de Verenigde Staten komt. Voor Divoza is het erg belangrijk dat de producten die ze verkopen van de hoogste kwaliteit is. Daarom verbetert Divoza haar producten dan ook continu, zodat haar klanten altijd tevreden zullen zijn over de gekochte producten. Hiernaast biedt Divoza ook een grote hoeveelheid aan internationale producten aan. Het is dan ook niet gek dat Divoza de grootste collectie internationale ruitersportartikelen heeft. Divoza heeft naast een goedlopende webshop ook een aantal winkels. Divoza heeft vijf winkels, gelegen in Enschede, Heteren, Leek, Zoetermeer en Staphorst. Wanneer u echter niet in de buurt woont van een van deze winkels, dan kunt u alle producten ook online bestellen. Divoza streeft erna om elk product dat voor 19.00 besteld is, de volgende dag al te leveren. Bij bestellingen buiten Europa kan dit langer duren, zo’n 5 tot 21 dagen. Divoza verkoopt ruitersportproducten van verschillende merken. De merken die u bij Divoza kunt vinden zijn onder andere Aigle, Dimacci, ANKY technical casuals, Eskadron, Barnsby, Cavalor, Grand National, Horka, Manfredi, Mattes en nog vele andere. Verder verkoopt Divoza producten speciaal voor de ruiter, maar ook producten speciaal voor het paard. Ook verkoopt Divoza producten voor de stal. Het maakt echter niet uit welk product het is, elk product is belangrijk voor Divoza. De kwaliteit van de producten worden dan ook nauwlettend in de gaten gehouden. Dit behoort tot de Divoza klantenservice. Divoza wil de klanten namelijk de allerbeste producten bieden. Heeft u na aankoop nog een opmerking over het gekochte product of wil u meer informatie over Divoza voordat u een van de vestigingen bezoekt of via de webshop een aankoop maakt? Dan kunt u het beste contact opnemen met de Divoza klantenservice. Dit kan telefonisch via 0594 41 21 45, van maandag tot en met zaterdag. Van maandag tot en met donderdag kan dit van 09.00 ’s ochtends tot en met 18.00 ’s avonds. Op donderdag is de Divoza klantenservice langer beschikbaar, namelijk van 09.00 ’s ochtends tot 21.00 ’s avonds. Op zaterdag kunt u tussen 09.00 ’s ochtends en 17.00 ’s avonds de Divoza klantenservice bereiken. Eventueel kunt u de Divoza klantenservice ook via de mail een tip, klacht, opmerking of vraag sturen. Dit kan via info@divoza.com. Medewerkers van de Divoza klantenservice zullen uw mail dan zo snel mogelijk beantwoorden. Op de webpagina van de Divoza klantenservice vindt u meer algemene informatie over de diensten van Divoza.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Divoza. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Divoza, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

In 1866 opende de eerste winkel van Perry Sport onder de naam Perry&Co....
uitgebreide informatie »
AktieSport is een winkel die zowel casual kleding als sportkleding en...
uitgebreide informatie »

NGF

De Nederlandse Golf Federatie, beter bekend als NGF, begon in 1914 als...
uitgebreide informatie »
Ongeveer twintig jaar geleden kreeg Nederland er een nieuwe sneaker...
uitgebreide informatie »
PEC Zwolle is een Nederlandse profvoetbalclub uit Zwolle, die uitkomt in...
uitgebreide informatie »
Rumble is een winkel in Utrecht die allerlei producten aanbiedt op het...
uitgebreide informatie »

views

1323

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.