klantenservice Coolblue

www.coolblue.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Coolblue
Coolblue is een van de populairste webshops in de Benelux. Coolblue gelooft in kennis. In focus. In specialisme en groeien naar eigen zeggen door beter te worden. Sinds hun oprichting in 1999 doen zij daarom ook voornamelijk één ding: webwinkels maken waar zij trots op zijn. Inmiddels levert Coolblue consumer goods in de Benelux via ruim 323 gespecialiseerde webshops en 7 fysieke winkels. Dit is een aanpak waarmee zij al jaren op rij heel hard groeien in Nederland en België. Onder andere de Babyfoon Store maakt deel uit van deze webshops. Om dit goed op orde te houden, is het dan ook van belang dat u makkelijk contact op kan nemen met de Coolblue klantenservice. Op de website van Coolblue vindt u ten eerste de veelgestelde vragen sectie. Hier vindt u alles wat u moet weten over de webshops: welke shop het beste bij u past, welke accessoires u het beste kunt kiezen en hoe u uw bestelling bijvoorbeeld kunt wijzigen of annuleren. Ook kunt u uw pakketje online tracken en vindt u informatie over het bezorgen op zondag. Staat uw vraag er niet tussen? Via het contact formulier kunt u zelf contact opnemen met de Coolblue klantenservice. Voor contact kunt u het formulier invullen op de website. Hier vult u uw naam, telefoonnummer, website en e-mailadres in en stelt vervolgens uw vraag, die te maken kan hebben met van alles. Het team zal hun best doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Zo kunt u daarna uw problemen zelf oplossen. Kunt u nog steeds het antwoord op uw vraag niet vinden? Er zijn ook andere mogelijkheden om contact op te nemen met de Coolblue klantenservice. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de Web Crew stellen op de Coolblue Facebook. Deze manier van de Coolblue klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Coolblue’s Webcare team bereiken via @CoolBlue_NL. Als de medewerkers van de social media pagina’s zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, zijn er ook nog andere mogelijkheden. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Coolblue klantenservice. U kunt bellen naar het nummer 010 - 7988999. Deze kunt u bellen tot 23:59 uur, zeven dagen per week. Dit kost u het normale tarief. Naast antwoord op uw vragen biedt Coolblue u ook nog de mogelijkheid om hen ewoon een e-mail sturen via het contactformulier: zij trachten binnen vier uur te antwoorden. Ook kunt u terecht bij de Coolblue Klantenbalie als u liever persoonlijk advies of antwoord op uw servicevragen wil. Deze vindt u in de winkels in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam of Utrecht.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Coolblue. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Coolblue, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Wehkamp is een Nederlands postorderbedrijf. Het bedrijf werd in 1952 als...
uitgebreide informatie »
Pabo is dé online shop voor een uitgebreid aanbod sexy lingerie, mode,...
uitgebreide informatie »
Wie kent Groupon nog niet? Groupon is de marketingonderneming die via...
uitgebreide informatie »
Shopt u uw kleren liever online dan in de winkel? Neem dan een kijkje...
uitgebreide informatie »
Zalando is een Duitse webshop voor schoenen- en kleding. Het bedrijf is...
uitgebreide informatie »
Marktplaats (online store) Marktplaats is een Nederlandse website waar...
uitgebreide informatie »

views

3329

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.