klantenservice Canal Digitaal

www.canaldigitaal.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Canal Digitaal
CanalDigitaal is de opvolger van Canal+ en een grote aanbieder van televisie via de satelliet. CanalDigitaal biedt abonnementen aan voor het gebruik van televisie. Een televisieabonnement kunt u zelfstandig aanschaffen, maar ook in combinatie met een internet- en/of telefonieabonnement. Ook in de bedrijfstak presenteren zij op maat gemaakte abonnementen. CanalDigitaal verzekert een uitstekende beeldkwaliteit, een omvangrijk zenderaanbod en scherpe aanbiedingen. Voor vragen over het afsluiten van abonnementen, maar ook als u al een abonnement heeft en u last heeft van een storing, kunt u zich richten tot de CanalDigitaal klantenservice. U kunt contact opnemen per e-mail via de website, per telefoon of schriftelijk. In een overzicht op de website www.canaldigitaal.nl/klantenservice kunt u klikken op het onderwerp waar u een vraag over heeft. Er wordt bijvoorbeeld door de klantenservice een onderscheid gemaakt tussen abonnementen bestellen, installeren en gebruiken, storingen oplossen, etc. Per onderdeel wordt een antwoord gegeven op de meest gestelde vragen. Komt u er via de website toch niet uit dan kunt u telefonisch contact opnemen met de CanalDigitaal klantenservice. Dit kan vanuit binnen- en buitenland. Voor telefonisch contact met de klantenservice betaalt u een kleine vergoeding per minuut. Vanuit het binnenland kost het u 15 eurocent per minuut, vanuit het buitenland geldt het tarief voor het bellen naar Nederland. Er wordt u echter aangeraden om eerst de Online Handleiding te raadplegen om te kijken of uw probleem anderszins kan worden verholpen. De klantenservice van CanalDigitaal is van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur. De klantenservice van CanalDigitaal helpt u niet alleen via de website of telefonisch, maar u kunt hen ook een e-mail zenden. Alvorens u een e-mail stuurt aan de klantenservice, dit kan gemakkelijk via de website, wordt een onderscheid gemaakt in onderwerpen waar u een vraag over wilt stellen. De klantenservice van CanalDigitaal is derhalve goed telefonisch te bereiken. Echter, de klantenservice biedt u ook voldoende mogelijkheden om uw probleem zelf op te lossen of om uw vraag te beantwoorden. Zo vindt u specifieke Online Handleidingen over het installeren en repareren van uw televisie, telefoon- en internetverbinding. Daarnaast biedt de CanalDigitaal klantenservice u instructievideo’s. U komt dus zelf al een heel eind. Mocht u toch niet slagen het probleem op te lossen dan kunt u zich richten tot de telefonische klantenservice of schriftelijk contact zoeken door een brief te sturen naar het postadres. Deze gegevens vindt u op de website www.canaldigitaal.nl.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Canal Digitaal. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Canal Digitaal, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Caiway is een aanbieder van radio, televisie, internet en telefonie....
uitgebreide informatie »
Met Digitenne kunt u voordelig digitaal televisie kijken. Digitenne is...
uitgebreide informatie »
Concepts staat voor kwaliteit. Om dit te kunnen waarborgen, houden we...
uitgebreide informatie »

views

2861

rating

3/5

quality

50%

reactions

2

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Het is voor mij onmogelijk telefonisch contact te krijgen met canal digital! Uren wachten op reactie, en dan word er afgebroken. Ik wil mijn T.V. abonnement op zeggen. Ik baal van Canal digitaal!! Ik trek gewoon de stekker er uit, en betaal niet meer! A.v.d.Meijden, Drie zalmen 56 Rijswijk N.Br. 0183-441779. Smartcard 128.571.134.67 885
Mevr/Hr Ik ben al lid voor mijn computer tijdperk. Nu wil ik het mogelijk maken om in te loggen. via gegevens wijzigen lukt niet. Abonnee nr. 73498267 Bij voorbaat dankend .modder 1721dm 10

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.