klantenservice Caiway

www.caiway.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Caiway
Caiway is een aanbieder van radio, televisie, internet en telefonie. Caiway is opgericht in 1981 en speelt goed in op alle technologische ontwikkelingen. In 1995 heeft het bedrijf als eerste internet via kabel op de markt gebracht. In 2005 was Caiway de eerste die digitale televisie op de markt bracht. Caiway levert radio, televisie, internet en telefonie aan consumenten die gevestigd zijn in de volgende gemeenten: Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Loenen aan de Vecht, Krimpen a/d IJssel, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld), Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn), Hilvarenbeek, Borculo, Oss, Ravenstein, Herpen, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Dreumel, Appeltern, Horssen, Gouda, Capelle aan den IJssel en Twente. Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met Caiway. De klantenservice van Caiway is onderverdeeld in verschillende categorie├źn. Op de website van Caiway is een groot vraag en antwoord overzicht geplaatst, waardoor u uw vraag makkelijk beantwoord kunt zien. U kunt een keuze maken tussen de volgende categorie├źn: Installeren, Gebruiken, Storingen, Administratief, Televisie en Radio, Internet en Wifi of telefonie. Mocht er geen passend antwoord worden gegeven, kunt u op andere manieren contact opnemen met Caiway. Indien u telefonisch contact op wilt nemen met Caiway kunt u het telefoonnummer 088-2249111 gebruiken. Indien u vanaf het buitenland belt, kunt u het nummer +3188-2249111 gebruiken. Mocht u al klant zijn bij Caiway, kunt u een gratis telefoonnummer gebruiken. U dient vanaf u vaste telefoonlijn naar het nummer 1200 te bellen. Mocht u vragen hebben aan de Verkoopafdeling van Caiway, kunt u bovenstaande nummers van maandag tot en met vrijdag bereiken van 09:00 uur tot 21:00 uur. Op zaterdag is de Verkoopafdeling van Caiway te bereiken van 10:00 uur tot 16:00 uur. Op zondag is de afdeling gesloten. De administratieve afdeling van Caiway is te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur. In het weekend is deze afdeling gesloten. De technische afdeling van Caiway is te bereiken van 09:00 uur tot 21:00 uur van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag is deze afdeling bereikbaar van 10:00 uur tot 16:00 uur en op zondag is deze afdeling gesloten.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Caiway. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Caiway, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Met Digitenne kunt u voordelig digitaal televisie kijken. Digitenne is...
uitgebreide informatie »
CanalDigitaal is de opvolger van Canal+ en een grote aanbieder van...
uitgebreide informatie »
Concepts staat voor kwaliteit. Om dit te kunnen waarborgen, houden we...
uitgebreide informatie »

views

4850

rating

2/5

quality

33%

reactions

3

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

De klantenservice van CAIWAY is zeer slecht, je moet altijd ca. 10 min wachten tot dat je iemand aan de lijn heb. Dat is dan alleen de advies lijn, en de technische helpdesk moet je ca. 15 a 20 min wachten! Dus klantenservice is ZEER SLECHT! (after sales). oplossing is zeer makkelijk: neem meer mensen in dienst.
Test
Ondanks dat ik beveiligd ben door Caiway - Toch een virus binnen gekregen (Trojan.Poweliks). Kunt U hier iets aan doen ?

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.