klantenservice Barneveldse Krant

www.barneveldsekrant.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Barneveldse Krant
De Barneveldse Krant is een regionale krant, die zowel papieren als digitale nieuwsberichten publiceert. Op de website van De Barneveldse Krant zijn er verschillende categorieën, waarin het nieuws is onderverdeeld. De verdeling ziet op de volgende categorieën: Lokaal, 112, Sport, Regio, Zakelijk, Activiteiten en Voetbaluitslagen. Daarnaast is de categorie abonneren geplaatst op de website. Via deze categorie kunt u zich abonneren op de Barneveldse krant. U kunt kiezen voor de aansluiting van een proefabonnement of een nieuw abonnement of u kunt uw abonnement stopzetten of wijzigen. Ook is de categorie Agenda er op de website. In deze agenda zijn alle lokale activiteiten in de omgeving van Barneveld opgenomen. Tenslotte is er een categorie Fotoalbum. De foto’s die geplaatst zijn in deze categorie, zijn onderverdeeld per activiteit. De activiteiten hebben plaatsgevonden in de omgeving Barneveld. De Barneveldse Krant is op verschillende manieren te bereiken. De Barneveldse Krant wordt uitgegeven door BDUmedia. BDUmedia is gevestigd aan de Marconistraat 33, 3771 AM Barneveld. BDU Media is te bereiken via het telefoonnummer 0342-494911. Ook kunt u een faxbericht sturen aan BDUMedia. Dit kan naar het nummer 0342-413141. Indien u de Barneveldse Krant telefonisch wilt benaderen, kunt u het nummer (0342)494911 hiervoor gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om een faxbericht te sturen aan De Barneveldse Krant. U kunt uw faxbericht sturen naar (0342)494240. Daarnaast is het mogelijk om De Barneveldse Krant een email te sturen. U kunt uw emailbericht sturen aan barneveldsekrant@bdu.nl. De krant wordt uitgegeven door de heer Klein Wolterink. De hoofdredacteur van de Barneveldse krant is de heer Daan Bleuel en de regiochef is Wim Vonk. Mocht u geïnteresseerd zijn in het plaatsen van een advertentie in de Barneveldse Krant kunt u mailen nar verkoop.ug@bdu.nl. Ook is er een telefoonnummer voor informatie over advertenties. Het telefoonnummer is 0342-4944888. U kunt via dit nummer in contact komen met de media adviseurs die werkzaam zijn bij de Barneveldse Krant. Mocht u de krant niet meer willen ontvangen, kunt u het servicenummer van BDUmedia bellen. Het telefoonnummer is 088-0109800. Ook is het mogelijk om via de website van de Barneveldse Krant een bezorgklacht door te geven. De Barneveldse Krant is tevens actief op sociale media. U kunt de Barneveldse Krant volgen om op de hoogte te blijven van recente nieuwsberichten. De nieuwsberichten hebben ook betrekking op de ontwikkelingen en activiteiten van de Barneveldse Krant zelf. Ook kunt u uw vragen stellen aan de krant via de sociale media. De Barneveldse Krant is actief op Twitter: https://twitter.com/barneveldsekrnt en op Facebook: https://www.facebook.com/BarneveldseKrant.nl.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Barneveldse Krant. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Barneveldse Krant, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Het AD, ofwel Algemeen Dagblad is een Nederlands dagblad. Het wordt...
uitgebreide informatie »
De Telegraaf is een Nederlands nieuwsdagblad dat zes keer per week als...
uitgebreide informatie »
De Volkskrant is een kwaliteitskrant. Sinds 1919 voorziet de Volkskrant...
uitgebreide informatie »
Het Dagblad van het Noorden is een dagblad dat verschijnt in de...
uitgebreide informatie »
Het Eindhovens Dagblad is een van de meest bekende regionale dagbladen...
uitgebreide informatie »
Het dagblad De Stentor is een Nederlandse regionale krant met een...
uitgebreide informatie »

views

2923

rating

4/5

quality

100%

reactions

3

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Hoe laat moet de krant op de zaterdag in de brievenbus zijn. De laatste tijd krijg ik deze erg laat. Tussen 09.30 en 10.00 uur.
Wij willen graag een wijziging doorgeven. De automatische incasso van de Barneveldse krant afschrijven van een ander banknummer nl : NL27ABN0477786766 KENMERK BDUMEDI.I.2014.092303.2.0072557492 MANDAAT 16662 CREDITEUR:NL55BDU090896100000 Wij hopen dat u deze wijziging wilt verwerken en graag even een reactie. met vriendelijke groet, Margret Top Auto Versteeg Buurman BV Administratie
Geachte uitgever. De Donderdag editie van de Barnevelse courant ontvangen wij al tijden niet meer. Adres. Buurstraat 11. 3886 AJ Garderen. In afwachting en groet. Wouterus Koelewijn. 0624719672

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.